Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Segítség, bőrönd! Valami tipp?

Segítség, bőrönd! Valami tipp?

Figyelt kérdés

Pár napja vettünk egy új bőröndöt, ami számzáras.

Be is állítottam a kódot, 007-re, mert az tetszett! :) Ki is próbáltam, tök jól ment...:)

Most viszont akartam belepakolni, és ki akartam nyitni és nem nyílik ki a 007-es kombinációra... Pedig biztos vagyok benne hogy ez a kód, mit lehet csinálni?

Visszaveszik szerintetek a sértetlen bőröndöt a boltba? Vagy hol lehet megcsinálni, mivel nem nyílik a bőrönd!!!

2011. aug. 21. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltátok az eredeti kóddal? 000 gondolom az is. Szerintem vissza nem veszik, de biztos segítenek megcsinálni ha sehogy sem nyílik, vagy adnak eligazítást hol tudjátok megcsinálni. Én is nemrég vettem egyébként számzáras bőröndöt, de én meg átállítani nem tudom 000-ról, pedig úgy csinálom ahogy le van írva, de nem állítódik át...
2011. aug. 21. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én bőröndömön számzáras lakat van, ami nem ugyanaz persze, de hátha segít, ki tudja.

Én amikor először átállítottam a számokat minden rendben működött, majd kb fél óra múlva lezáródott és nem nyílt a kódra. Megpróbáltam egy-egy számokat tekerni rajta, és fogalmam sincs hogy csinálta, de egy 4-es átugrott valahogy 5-re, így erre a kódra nyílt, nem arra amire én beállítottam.

Lehet hogy nálad is valami ilyen észrevétlen "baleset" történt. Próbálgasd még egy picit.

2011. aug. 21. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:

képzeljétek 600 kombinációt eljátszottam a kóddal (számoltam) ... az ujjamat már alig éreztem :S

és akartam a 601-re rakni.. nem sikerült rögtön a 7-es szám jött akaratom ellenére, na mondom jól van akkor megpróbálom a 700-as kombinációt és KINYÍLT :O nem tudom hogy a 007- ből hogy lett 700... mert a házba senki se nyúlt hozzá..szóval örök rejtély marad!!!

köszönöm az infókat azért :)

2011. aug. 21. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam is örök rejtély marad, hogy hogy tudott elállítódni akár csak egy számot is. :) Sajnos ezeknél ez előfordul. Mondjuk én a lakatomnál nehezen tudom megjegyezni, melyik oldalról kell kezdenem, de bőrönd számzáránál ez is kicsit más. :)
2011. aug. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!