Segítség, bőrönd! Valami tipp?
Pár napja vettünk egy új bőröndöt, ami számzáras.
Be is állítottam a kódot, 007-re, mert az tetszett! :) Ki is próbáltam, tök jól ment...:)
Most viszont akartam belepakolni, és ki akartam nyitni és nem nyílik ki a 007-es kombinációra... Pedig biztos vagyok benne hogy ez a kód, mit lehet csinálni?
Visszaveszik szerintetek a sértetlen bőröndöt a boltba? Vagy hol lehet megcsinálni, mivel nem nyílik a bőrönd!!!
Az én bőröndömön számzáras lakat van, ami nem ugyanaz persze, de hátha segít, ki tudja.
Én amikor először átállítottam a számokat minden rendben működött, majd kb fél óra múlva lezáródott és nem nyílt a kódra. Megpróbáltam egy-egy számokat tekerni rajta, és fogalmam sincs hogy csinálta, de egy 4-es átugrott valahogy 5-re, így erre a kódra nyílt, nem arra amire én beállítottam.
Lehet hogy nálad is valami ilyen észrevétlen "baleset" történt. Próbálgasd még egy picit.
képzeljétek 600 kombinációt eljátszottam a kóddal (számoltam) ... az ujjamat már alig éreztem :S
és akartam a 601-re rakni.. nem sikerült rögtön a 7-es szám jött akaratom ellenére, na mondom jól van akkor megpróbálom a 700-as kombinációt és KINYÍLT :O nem tudom hogy a 007- ből hogy lett 700... mert a házba senki se nyúlt hozzá..szóval örök rejtély marad!!!
köszönöm az infókat azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!