Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan tudnám bebizonyítani,...

Hogyan tudnám bebizonyítani, h a keresztények nem embergyülölők?

Figyelt kérdés
irodalomból az a házi h bizonyítsuk....
2011. ápr. 21. 18:59
 1/6 anonim válasza:
Csak idézned kell egy két mondatot a Bibliából,vagy megnézni,mi mindent tesznek a keresztények az emberekért.
2011. ápr. 21. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Én is kíváncsi lennék, hogy mi mindent tesznek az emberekért. Én pont hogy azt bizonyítanám be, hogy emberellenesek. Gondolj bele, hogy mennyi pénzt baszott el a világ a vallásokra. Emelnek drága templomokat sok szoborral, 10 méteres festményekkel, aranyozott wc ülőkével, nem fizetnek adót mindemellett még az adományt is szívesen fogadják. Ebből a pénzből Afrikát fel lehetne virágoztatni.
2011. ápr. 21. 19:47
 3/6 A kérdező kommentje:
pl mit tesznek?
2011. ápr. 21. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi értelme. "A keresztények" pár száz millió embert jelent, és vannak közöttük embergyűlölők is. A többségük nyilván nem az. Sokkal pontosabb volna azzal foglalkozni, hogy a keresztény tanításból mi következik.
2011. ápr. 21. 21:32
 5/6 anonim válasza:

Az arany wc ülőkét,a sok eldorbézolt pénzt a külsőségekre én is pazarlásnak tartom.Az a keresztény pedig aki embergyűlölő,az nem igazi keresztény,csak azt hiszi magáról.

Az igazi kereszténynek az a feladata hogy szeressen.Ez sokszor nagyon nehéz,én nem is tudom mindig betartani.Hiszen mindig voltak,és mindig is lesznek olyan emberek,akik ezt megnehezítik,fájdalmat okoznak,rosszat akarnak.De Isten ad az ő szeretetéből azoknak,akik ezt elfogadják tőle.Ha kicsit utána jársz,megtudhatod hogy a keresztények mindenhol ott vannak,ahol valami katasztrófa történt,és segítenek.Voltak természetesen Japánban is.Az igazi keresztények nem adományokért kuncsorognak,hanem ők támogatják azokat,akiknek szükségük van rá.

2011. ápr. 22. 07:57
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. ápr. 23. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!