Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fiam 5. osztályos és szinuszos...

Fiam 5. osztályos és szinuszos, koszinuszos egyenleteket oldanak meg? Normális ez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 21:45
1 2
 11/13 anonim válasza:

Mi 10.-ben kezdtük a szögfüggvényeket!

Szerintem nem normális.

2011. jan. 22. 12:02
 12/13 anonim válasza:
Tényleg szokatlan, hogy ilyen korán tanulják, hiszen én is gimiben találkoztam vele először. De túlzásnak tartom azt, hogy így ítéljék meg többen, hogy ez "nem normális". A fiadnak annyival könnyebb lesz később. Nem válik a kárára, ha olyannal ismerkedik meg, ami még később is előjön. Nagy könnyebbséget jelent majd, főleg, ha érti is.
2011. jan. 22. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Gondolom Te azok közé az anyukák közé tartozol, akiknek az ötödikes matek is sok. Légy olyan kedves, és másolj be ide egy ilyen példát. Mert addig ugye szóbeszéd.
2011. jan. 22. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!