Hogyan kell értelmezni ezeket a matematika feladatokat?
Mik ezek, valami furcsa egyenletek?
Az világos, pl. hogy a^3a^7, ez egy hatvány, amit ki is tudok számolni. De az micsoda, hogy =a^x x=(1)
Nem értem, mik ezek!!
[Szia, itt #4]
A válasz: x=10
Nem kell ide semmilyen logaritmus, ez sima hatványazonosságos feladat. Tanultál már egyáltalán logaritmust??
Csak hülyén van jelölve, de még a szövegstílus is más; a zárójeles számot hagyd a francba. Matematikailag sincs értelme. Miért tennél zárójelbe egy darab nyomorék megadott pozitív egészt?
Tényleg valszeg csak a formátum hülyesége, és csak annyit jelent, hogy hanyadik válasz kerül a pontozott vonalra.
Na végre!
Ennyit akartam.
11. osztályos vagyok amúgy, estin. Ez ismétlés.
[Még mindig #4]
Azért nem x=a^10, mert az egyenletben az x a hatványkitevőben van. A keresett ismeretlen tehát a kitevő, amit amúgy jól meg is fehtettél, hogy mi.
Azért a házidat nehogy már mi csináljuk meg!
Amúgy csak egy kicsit gondolkodni kéne, és meg is tudnád oldani magad is. Nem sok ettől könnyebb feladat létezik…
Tipikus példa arra, amikor valaki jót akar, de csak ront a helyzeten.
Veled ellentétben én szívesen megcsinálom más háziját, sőt volt, aki nekem is odaadta, hogy lemásoljam.
Én a jövőben sehol sem fogom használni a matekot, szal teljesen mindegy, hogy milyen módon számolok le ezzel a tantárggyal.
Nekem abban kell jónak lennem, ami a munkám lesz.
Bár az ilyesmi emberek mint te, ezt sose fogják megérteni.
A normális válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!