Emelt fizika érettségi közép matematika tudással megoldható?
Figyelt kérdés
Szeretnék emeltezni fizikából, cél kb a 80%, matekom 83% lett(középszinten) ez a metak tudás elég lehet az emelt fizika érettségihez?2023. ápr. 23. 07:17
2/12 anonim válasza:
Megoldható
én full karó matektudással megcsináltam a normál fizika érettségit.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, én úgy tudom, hogy a közép illetve az emelt fizika érettségi között van a legkisebb eltérés
2023. ápr. 23. 08:18
4/12 A kérdező kommentje:
Es magara a kiserletekre otthon hogy tudok gyakorolni? :/ mar nem vagyok sulis
2023. ápr. 23. 08:52
5/12 anonim válasza:
Sehogy a legtöbbre, plusz órán megtanultuk a kiséroeteket.
6/12 A kérdező kommentje:
Mármint az elméleti részét megtanultátok azt ennyi?
2023. ápr. 23. 10:31
7/12 anonim válasza:
YouTube-n nézhetsz mindenféle kísérleteket - kényeztetheted magadat!
8/12 anonim válasza:
Én úgy tudom emelt fizikán sem kérhetnek a középszintű matek érettségi követelményeit meghaladó matematikai ismereteket, hiszen nem feltétel az emelt fizikához, hogy emelt matekot tegyél.
9/12 A kérdező kommentje:
Szuper
2023. ápr. 23. 12:04
10/12 anonim válasza:
Nem az elméleti részét, hanem plusz órában megcsináltuk a kísérleteket meg át is beszéltük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!