Mit csináljak? Ha nincs itthon számítógép?
Az a házi feladat hogy készítsünk ppt-t de nekünk nincs itthon számítógépünk ráadásul életembe nem csináltam ppt-t szóval fogalmam sincs hogy kell. :( Óra végén oda mentem hozzá hogy nem lehet e papíron be mutatni és azt mondta hogy nem.
Keddre kell és ha nem csináljuk meg akkor beírja az egyest és ha következő órára se lesz meg akkor még egy egyest be ír addig amig meg nem csináljuk.
"Milyen kifogás ember ne húzzál már fel komolyan hiányoztam igen van igazolásom is arra a napokra😃 hogy pótoljam be vagy hogy gyakoroljam ha nincs itthon gép 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ennyi értelmetlen embert Jézusom"
Te szerencsétlen, az igazolás nem azt jelenti, hogy a betegséged után sem kell bepótolni azt, amit kihagytál...Jézusom, én is azt mondom. Még egy ilyen élhetetlen, lusta diáklányt mint te, nem mostanában láttam.
Szajkózod, hogy nincs gép, beteg voltál, nincs gép, idő sincs, nincs gép... millió megoldást javasoltak itt mások, de te csak a saját kifogásaidat sorolod. Jobb lesz, ha összekapod magadat, mert ezzel a hozzáállással az életben rohadt gyorsan leírod majd magad minden munkahelyen, továbbtanulásról meg ne is álmodozz, neked nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!