Mit csináljak? Ha nincs itthon számítógép?
Figyelt kérdés
Az a házi feladat hogy készítsünk ppt-t de nekünk nincs itthon számítógépünk ráadásul életembe nem csináltam ppt-t szóval fogalmam sincs hogy kell. :( Óra végén oda mentem hozzá hogy nem lehet e papíron be mutatni és azt mondta hogy nem.
Keddre kell és ha nem csináljuk meg akkor beírja az egyest és ha következő órára se lesz meg akkor még egy egyest be ír addig amig meg nem csináljuk.
2023. jan. 14. 13:45
41/54 A kérdező kommentje:
Milyen kifogás ember ne húzzál már fel komolyan hiányoztam igen van igazolásom is arra a napokra😃 hogy pótoljam be vagy hogy gyakoroljam ha nincs itthon gép 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ennyi értelmetlen embert Jézusom
2023. jan. 14. 21:02
42/54 anonim válasza:
Ha online oktatás lesz akkor be sem fogsz jelentkezni? 😃
43/54 A kérdező kommentje:
#44 akkor szoktunk kapni gépet az iskolától 😘
2023. jan. 14. 21:38
46/54 A kérdező kommentje:
#47 pfuu szted most online oktatás van?????🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ezért nem adnak
2023. jan. 14. 21:47
47/54 anonim válasza:
Akkor befogjak írni az 1-est 🥲
48/54 anonim válasza:
Ennyi hiszti alatt már 6 ppt-t összeraktam volna
49/54 anonim válasza:
Google slide-okat tudsz csinálni a mobiloddal, az gyakorlatilag ppt, csak más a neve. Anyád meg ír egy igazolást, hogy nincs számítógépetek. De hétfőn még felmehetsz egy osztálytársadhoz is megcsinálni, a forrásokat addig mobilon is összeszedheted hozzá.
50/54 A kérdező kommentje:
#48 ja ha lenne gép akkor enis de amugy álljál már le menj aludni felhuzod az embert
2023. jan. 15. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!