Mit csináljak? Ha nincs itthon számítógép?

Figyelt kérdés

Az a házi feladat hogy készítsünk ppt-t de nekünk nincs itthon számítógépünk ráadásul életembe nem csináltam ppt-t szóval fogalmam sincs hogy kell. :( Óra végén oda mentem hozzá hogy nem lehet e papíron be mutatni és azt mondta hogy nem.

Keddre kell és ha nem csináljuk meg akkor beírja az egyest és ha következő órára se lesz meg akkor még egy egyest be ír addig amig meg nem csináljuk.

2023. jan. 14. 13:45
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
#18 jajj kisfiú maradj csendben nekem te ne sajnálom hogy ilyen gyereke van a szüleidnek mint amilyen te vagy, több tantárgyból is van házi meg járok külön órákra 😃😃
2023. jan. 14. 15:05
 22/54 A kérdező kommentje:
#19 ez is jó ötlet, köszönöm :)
2023. jan. 14. 15:06
 23/54 anonim ***** válasza:
65%

Kiscica, én már túlvagyok ezen. Kettőnk közül nem én vagyok jó nagy szarban az életképtelenségem miatt.

Egyébként kislány vagyok, két egyetemi diplomával. A helyedben kussolnék és alázatosabb lennék.

2023. jan. 14. 15:08
 24/54 A kérdező kommentje:
#23 uu az még gázabb h lány létedre ilyen tiszteletlen vagy látszik nem neveltek meg téged. És?? Matek tanárom mondta h senki nem lesz több diplomával max annyiban h a munka keresés nekik könnyebben megy de attól még nem leszel több ezzel,és amúgy meg miért lennék szarba nem ezen múlik az életem 🤣
2023. jan. 14. 15:22
 25/54 anonim ***** válasza:
67%
Hány éves vagy? A legtöbb tizenévesnek van gépe 😃
2023. jan. 14. 15:38
 26/54 A kérdező kommentje:
Én is tizenéves vagyok de nekem nincs 💁‍♀️
2023. jan. 14. 16:21
 27/54 anonim válasza:
73%

Kedves kérdező, attól függetlenül hogy #18 milyen stílusban írt, még igaza van. Ma délután csak közel 4 órát töltöttél el itt, hogy gyakorikérdéseken veszekedj mindenkivel, ahelyett hogy elmentél volna egy könyvtárba, vagy bárki rokonhoz, szomszédhoz, baráthoz, aki tud segíteni, és megcsináltad volna a feladatot.

Te nem akarod ezt megcsinálni, és most a kifogást keresed hogy ne kelljen.

2023. jan. 14. 16:45
 28/54 anonim ***** válasza:
69%

1. Olyan házi feladatot nem kérnek, amit előtte ne tanítanának meg, gyakoroltatnának be.

2. Van valószínűleg legalább 20 osztálytársad, akik ugyanezt a házit kapták.

Nem hiszem el, hogy nem tudsz tőlük segítséget kérni, és hogy a tanár nem tanított meg ppt-t csinálni. És tanulj meg kérlek helyesen írni, és légy kedvesebb.

2023. jan. 14. 17:40
 29/54 anonim ***** válasza:
16%

18. Te egy igazi bunkó, neveletlen "paraszt" vagy...

Képzeld el, vannak diákok akik 16 éves kor felett el kell menjenek dolgozni, iskola mellett.

Nehéz elhinni?! Jaj, anyuci-apuci nem mindenkinek van ott, mint neked volt! De ez csak egy példa a sok közül. Az is lehet otthon kell segíteni, te nagyon eszes!

2023. jan. 14. 17:48
 30/54 anonim ***** válasza:
4%

18 és 23 komment is jelentve. Bunkó, tajparaszt. :)

Az ilyen nem nő, a nők tudnak viselkedni. Kiskirálylány vagy.. :)

Inkább te kussolj és tanulj tiszteletet, mielőtt valaki a stílusod miatt megkeres és kiveri a fogad is...

2023. jan. 14. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!