Mit csináljak? Ha nincs itthon számítógép?

Figyelt kérdés

Az a házi feladat hogy készítsünk ppt-t de nekünk nincs itthon számítógépünk ráadásul életembe nem csináltam ppt-t szóval fogalmam sincs hogy kell. :( Óra végén oda mentem hozzá hogy nem lehet e papíron be mutatni és azt mondta hogy nem.

Keddre kell és ha nem csináljuk meg akkor beírja az egyest és ha következő órára se lesz meg akkor még egy egyest be ír addig amig meg nem csináljuk.

2023. jan. 14. 13:45
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
#5 de megakarom csinálni csak nincs időm könyvtárba menni más tantárgyból is van házi feladat például kedden 3 tantárgyból írunk+meg kell csinálni ezt a ppt-t de hétfőn megpróbálok bemenni a könyvtárba de részben teljesen igazad van!
2023. jan. 14. 14:25
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
Telefonra is le lehet tölteni a powerpointot, igaz, nem olyan kényelmes, mint gépen, de ha csak annyi kell, hogy csináljatok egy ppt-t, az megoldható arról is :)
2023. jan. 14. 14:26
 13/54 A kérdező kommentje:
#12 igen le is töltöttem és gondolkoztam rajta hogy itt megcsinálom és a könyvtárba már csak át másolom a pendrive-ra.
2023. jan. 14. 14:29
 14/54 A kérdező kommentje:
#8 apukám nem velünk él.. anyukámnak nincs gépe,munkahelyén van de nem olyan helyen dolgozik ahova én bemehetnek csak hogy ezt megcsináljam. Unokatesomeknak van de őket nem zavarom ilyennel mert nekik is kell a gép
2023. jan. 14. 14:35
 15/54 A kérdező kommentje:
#10 minden kérdésre válaszoltam.
2023. jan. 14. 14:36
 16/54 anonim ***** válasza:
70%

eskü nem tudom hanyadikos lehetsz, 2-3? mert azért fölötte már elég alap elvárás lenne, hogy rájössz magadtól, hogy bemégy a könyvtárba, használod a ppt meg az okos kis fejecskédet, amivel eszedbe jut, hogy az internet nem csak siránkozásra, de tutorialnézésre is fantasztikus, anyádat meg megkéred, hogy vegyetek már egy pendriveot, mégis hol éltek ti, valami bizarr amis vallási szektában?

papíron bemutatni a ppt-t, nem vagy te rokona a másik kategóriában annak, aki könyvet akar kiadatni, de csak írógépe van és készpénzzel tud fizetni? XD

2023. jan. 14. 14:40
 17/54 A kérdező kommentje:
#16 képzeld nem arra rájöttem eddig is h a könyvtárba be tudok menni csak nem nagyon van rá időm igen fogunk venni pendriveot csak ma már nincs nyitva a környéken ilyen bolt holnap meg egésznap zárva van ezért hétfőn megyek majd venni. Hát képzeld eddig minden tantárgyból papíron kellett be mutatni ezeket de inkább nem is ppt-nek nevezném ezeket. Érdekes módon a többi válaszadó tudott tisztelettel/normálisan segíteni. Nem tudom mennyi idős lehetsz de gondolom a szüleid nem tanítottak tiszteletet.😉
2023. jan. 14. 14:47
 18/54 anonim ***** válasza:
57%
És mégis mi a jó édes anyádtól vagy elfoglalt? Etetni kell a gyereked? Munkába kell járni főàllásban? Ha nem, akkor kussolj, az az egyetlen dolgod, hogy tanulj
2023. jan. 14. 15:03
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel Google drivera. Közvetlenül szerkeszthető és letölthető. Akár el is küldheted emailban a tanárnak, hogy meglep
2023. jan. 14. 15:04
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Meglegyen
2023. jan. 14. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!