Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Most 8. os vagyok és azr...

Most 8. os vagyok és azr mondta a számtech tanárom hogy fizikából Még a kis betű is kevés hogy felhozzam magam arra szintre hogy felvegyen 0. ba Vagy fizika csak gimiben kell hajtani?

Figyelt kérdés

főiskolára vonatkozoan

illetve informatikai főiskolát szeretnék végezni mint rendszergazda informatikus progrmaozó illetve ált. elrontott jegyek. javithatok gimiben?

Mit ajánlotok?

2010. szept. 23. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Jézusom nehogy elhidd már, hogy az ált. sulis jegyeknél megáll a világ, gimiben előről kezditek az egészet.
2010. szept. 23. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy még a kis betű is kevés?
2010. szept. 23. 21:35
 3/8 A kérdező kommentje:

szerintetek 0. nyelvi szakra gimibe.

Milyen jegyek szükségesek és miből?minimum! Miből kell ráhajtanom?

2010. szept. 23. 22:11
 4/8 A kérdező kommentje:

"kiss betü is kevés"

Tehát hoogy még a könyvet megtanulom és neten és könyveket is tanulnom kell nagyon keményen.ezt mondta. szerintetek van benne valami?

2010. szept. 23. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hülyeséget mondd a tanár. Ami beszámit felvételin az a idegen nyelv, magyar, matek, és kémia fizika földrajz biológia közül amelyikben a legjobb vagy, és valahol a magatartás, szorgalom jegy. De ez változhat iskolánként hogy mit kérnek.
2010. szept. 23. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és a töri. Amúgy gimiben tényleg szinte mindent újrakezdesz tanulni, elölről
2010. szept. 23. 22:32
 7/8 A kérdező kommentje:

angolra hogyan tudok leginkább ráhajtani?

2-3mas körül vagyok.

2010. szept. 24. 07:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán foglalkozz vele többet? Így ne is menj nyelvi előkészítőbe, ha ilyen sz.ar vagy belőle.
2010. szept. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!