a nullával osztás megtörténhet, akkor a két egyenes párhuzamos, ezért nincs metszéspontjuk
2022. márc. 29. 19:05
4/9 A kérdező kommentje:
Ööö... Ez nem matek, hanem kémia feladathoz kellett, szóval fogalmam sincs, hogy miről beszélsz, de biztos '^^
2022. márc. 30. 23:50
5/9 anonim válasza:
"Az 50-2x-0,5y=40 40-x-y=23 Egyenletrendszert hogyan kell részletesen megoldani?"
"Ez nem matek hanem kémia"
Elnézem, mert fideszes az oktatási rendszer
2022. ápr. 5. 15:37
6/9 anonim válasza:
3. válaszoló én voltam.
Először is kösz a lepontozást.
Hozzájuk szólok, találjatok ki egy random kétismeretlenes egyenletet, oldjátok meg hagyományosan, majd oldjátok meg azzal a képlettel. Nem fogtok hinni a szemeteknek.
2022. ápr. 5. 15:38
7/9 anonim válasza:
"Nem matek, hanem kémia"
Aha, történelemből meg majd az 1-x-et úgy emeled négyzetre, hogy 1-x^2?
2022. ápr. 5. 15:40
8/9 A kérdező kommentje:
Én is elnézem nektek, mert fideszes az oktatási rendszer és nyilván rossz a szövegértés meg kevés az értő olvasó: "Ez nem matek, hanem kémia FELADATHOZ kellet". Egy szóval se mondtam, hogy nem matek, csak arra akartam utalni, hogy a 2. válaszoló egyáltalán nem adott releváns választ adni. 1. Nem tudom honnan vette, hogy egyenesekről lenne szó. 2. Én azt kértem, hogy valaki részletesen vezesse le, ő pedig egyáltalán nem ezt tette, hanem odacs*szett valami algebra képletet. 3. Ezt sosem értettem ezen az oldalon, hogy ha már egyszer megválaszolták a kérdést én meg is köszöntem, (hiszen meg is értettem a feladattípust, ki is jött az eredmény) akkor miért kell még egy másik embernek is válaszolni, amikor már nem tud semmit hozzátenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!