Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Van itt bárki, aki jól tud...

Van itt bárki, aki jól tud könyvelni és tud nekem segíteni egy feladatnál?

Figyelt kérdés
Lassan kezdek beleőrülni, hogy hetek óta képtelen vagyok rájönni, hogy hogyan jön ki egy szám.

2022. jan. 11. 02:22
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Tedd föl a példát, és hogy mit csináltál idáig.
2022. jan. 11. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem tudok könyvelni, csak egyszerű dologban segíthetek.

De ha felteszed, hamarabb kapsz segítséget.

Ja, hogy a tanárod is láthatja?

Na, az pech.

De a sunnyogóknak úgysem segítünk, szóval semmi probléma.

2022. jan. 11. 23:22
 3/10 A kérdező kommentje:

2-es: Mégis miért lenne baj ha látja? 😂 Ezt a sunnyogást pedig végképp nem értem, ugyanis ZH-ra készülök és gyakorlás céljából rengeteg feladatot megoldok, ami magában hordozza annak a lehetőséget is, hogy esetleg egyet-kettőt nem tudok és ezért segítséget kérek. De minden esetre köszönöm a hasznos kommented!

Egyébként azért nem mellékeltem a feladatot, mert elég terjedelmes és szeretnék részletes magyarázatot is adni hozzá, nem csak 3 linket, meg 2 sort odadobni.

2022. jan. 11. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Pedig nehéz lesz másként.

Ilyenkor úgy szokták, hogy felteszik valahova, magyarázattal együtt, esetleg kép formájában, és egy linket tesznek ide.

Szerintem próbáld ki, hátha lesz hasznos válasz.

2022. jan. 11. 23:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért, azzal a forgatókönnyvvel mi a probléma, hogy valaki jelzi, hogy ő tud segíteni, én pedig emailbe vagy privátban leírok neki mindent részletesen és ott meg is tudjuk beszélni.
2022. jan. 11. 23:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt ez az oldal nem arra való, hogy csak egy embernek segítsen.

Itt gyakori kérdések vannak, és ha belépsz, egy akármilyen régi kérdés is segíthet neked.

Másrészt minden tiszteletem a tiéd - de így kialakulhat egy olyan kép bennem, hogy esetleg szeretnéd a tanárod elől elrejteni, hogy itt te megoldatod a házit mással.

Erre kiváló, ha minden itt megy.

Harmadrészt meg, ha most valaki idejön két könyvelés között kicsit körülnézni, és már feltetted a példát, akkor azonnal segíthet neked, nem kell órákat faggatnia, ahogy én csinálom most.

2022. jan. 12. 00:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Korábban már tettem fel feladatokkal mellékelve is, de nem érkezett rá egyetlen válasz sem. Gondoltam most megpróbálom ebben a formában.
2022. jan. 12. 00:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a nehéz példákra nem a legjobb ez az oldal.

Eleve ilyen súlyú feladat megoldása elég szép pénzbe szokott kerülni. Kérdezd meg egy könyvelő órabérét...

2022. jan. 12. 00:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként nem nehéz. Nagyjából 1 perc alatt meg lehet mondani. Konkrétan egy eredményt szeretnék tudni a 15-ből. Csak arra vagyok kiváncsi, hogy mit csináltam rosszul.
2022. jan. 12. 00:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor tedd ki ezt a részt, és hogy mit számoltál.
2022. jan. 12. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!