Mit kell tartalmaznia egy kábeldobon lévő címkének?
Figyelt kérdés
Üdv, tudja valaki pontosan, hogy egy kábeldobon milyen információk találhatóak meg? Köszönöm!2021. febr. 4. 14:02
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez elosztó kábeldob. Nekem olyanra lenne szükségem, amin sima kábel van, villanyszereléshez.
2021. febr. 4. 14:14
3/4 anonim válasza:
Alapvetően a vezeték típusa, keresztmetszete, gyártója, de például itt nézd meg:
4/4 anonim válasza:
3-as vagyok. Ezt a két képet én csináltam Újpesten a 12-es, 14-es villamos Görgey úti pályájának újjáépítésekor.
Fa kábeldob:
Ez pedig a felirata:
Mondjuk ez az 1000 mm²-es kábel nem éppen egy otthoni villanyszereléshez való, de a kisebb keresztmetszetű kábelek dobjain is ehhez hasonló a feliratok szerepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!