Anolul a bíróságon hogy mondja az ügyvéd, hogy "Tiltakozom!"?
Azt mondja, hogy "objection"? Vagy ők is igeként használják és azt mondják, hogy "I Object"? Vagy mit mond?
Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!
Kérdező ugye most csak viccelsz? 😆
A válaszadó arra értette, hogy előbbi, hogy objection, tehát amit először írtál. :D Erre mondják, hogy "előbbi". :D
Kérdező, mit hadoválsz össze? :D
Objection és I object - mindkettőt mondják, mindkettő helyes, mindkettő ugyanarra vonatkozik.
Úgy ejtik, ahogy náluk kell. Mi az, hogy ugyanúgy ejtik-e, ahogy mi? :D Mi van? :D
Mi meg nem mondunk ilyet, mert magyar bíróságon ilyen nincs.
7. Én az első válaszolótól kérdeztem, hogy azt, hogy Előbbi ugyanúgy ejtik e odakint, mint idehaza. Mert az első válaszoló azt írta, hogy azt mondja az ügyvéd, ha tiltakozik, hogy "Előbbi!". Nem értettem, hogy szó szerint így mondja e, vagy angolra lefordítva, hogy "Previous!".
De a következő válaszoló felvilágosított, hogy tényleg azt mondják, hogy "Előbbi!", ami a tiltakozás fajtája. Youtube-on keresgélten, de nem találtam ilyet.
Most viszont látom, hogy nem csak azt mondják, hogy előbbi, hanem azt, hogy mindkettő, ami a both angolul. Erre rákeresek gyorsan, hátha így már találok videókat, amiben az ügyvéd tiltakozik.
Nagyon szépen köszönöm a választ! Ment a zöld kéz Mindenkinek.
"Most viszont látom, hogy nem csak azt mondják, hogy előbbi, hanem azt, hogy mindkettő, ami a both angolul. Erre rákeresek gyorsan, hátha így már találok videókat, amiben az ügyvéd tiltakozik."
Kérdező, te ennyire eszetlen vagy, vagy szórakozol velünk!?
Nem tudom eldönteni, hogy viccesnek érzed magad (nem vagy az egyébkén), vagy szellemi fogyatékos vagy (én erre szavazok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!