Hány szőlőszem volt eredetileg e három fürt valamelyikén, ha más nem evett róluk? (A) 14 (B) 16 (C) 18 (D) 20 (E) 22
Hát én nem láttam, hogy bárkinek megköszönted volna. Nem kuncsorogni kell, hanem emberien viselkedni.
Tanulni szeretnél? Rendben van, örülök neki. Keress egy magán tanárt, vagy tanulj meg legalább kulturáltan kommunikálni..
Attól, hogy te tanulni akarsz, a segítség még nem JÁR. Ha mégis kapsz ingyen, azt becsüld meg!
"semmi légyszives"
De látom fel sem fogod mi a gond.
Leírták, hogy (52-10-6)/3=12
Te el sem gondolkozol a válaszolók, akkor minek kell rá válasz?
12+10=22
12+6=18
De továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez rajtad nem segített...
"Az 12 és az nem jó, sajnos."
Nem kérek privát üzenetet!
A 12 valóban nem a megoldás, de talán segített volna a megoldás eléréséhez, ha tudnál összeadni!
Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, de akkora arcod van kicsilány, hogy ferihegyre jársz ki megfordulni!
Kicsit vissza kellene venni! Több tanulás, több alázat és talán viheted még valamire!
De lásd kivel van dolgod!
(52-10-6)/3=12
12+10=22
12+6=18
ell.:
12+18+22=52
"A C és az E a helyes válasz. Az E hogy jött ki? :)"
Pont úgy mint a C!
"Nem bántottam én senkit sem"
Végül is fizikailag nem!
De akkor ezek mik voltak?
"Po..zás helyett megírhattad volna!"
"Ne po..ázz, inkább írd le a megoldást! Feltételezem nem is tudod! Bar...rcú!"
"Jössz ide veszekedni te takony?!!! Ha érdemben nem tudsz hozzászólni a kérdéshez, akkor kussolj!"
Érdekes az értékrended.......
Ez csak reakció a piszkálódós akciódra!
Túl sok felesleges energiát veszítettünk egy kérdés rövid megválaszolásával.
Megértelek téged is, azt hitted, valami lusta gyereknek kell a potya házi.
Az igazság teljesen más. A nyelvek, a humán tárgyak kipipálva, de a matekkal sajnos soha nem foglalkoztam. Ez nem azt jelenti, hogy valaki funkcionális analfabéta, vagy életképtelen, ahogy korábban fogalmaztál.:) Amint időm engedi munka mellett, máris szemezgetek a bolyais feladatokkal. Kezdtem a legelején, most a 3. osztálynál tartok. :)
Épp most rendelek néhány bolyai könyvet magyarázatokkal és megoldásokkal együtt. Így remélhetően kevesebbet kérdezek majd itt. Nekem sokszor nem elég a megoldás, nekem hiányzik a magyarázat is. :)
"Ez csak reakció a piszkálódós akciódra!"
Nem vagy eltévedve? Mit értesz piszkálódás alatt?
Azt, hogy nem rágtam a szádba az eredményt?
Próbáltam működésre bírni az agysejtjeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!