Ez nagyon ciki? Jogosan érzem magam gáznak?
Egyetemista vagyok, alapszakot végeztem, a mesterszakot szeptemberben kezdeném ha felvennének.
Azt szégyellem, hogy sose diákmunkáztam még meg rendes munkát se. Egy ideig volt egy magán tanítványom, neki adtam órákat de most már ő nem jár hozzám.
Jelentkeztem már diákmunkákra de volt, hogy az ügyintézőt helyettesítette valaki és az illető nem vette észre a jelentkezésem (e-mailben jelentkeztem). Olyan is volt, hogy csak nem jeleztek vissza. Előfordult, hogy fordítói diákmelóra jelentkeztem, kellett próbaszöveget fordítani, én kifejezetten jónak éreztem de mégsem vettek fel. (Tényleg jól tudok angolul, minornak is ezt vettem fel egyetemen, van felsőfokúm már régen)
Állásinterjún egy helyen voltam de sajnos az meg nem sikerült, ennek szerintem elég sok oka volt, hogy miért de mindegy. Részletesen nem írnám le.
Szóval jogosan szégyellem magam?
Sok egyetemista jár diákmunkára meg ismerősöm is sok van, aki dolgozik.
Nagyon ciki ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!