Ciki? Hogy fogok beilleszkedni?
A jövendőbeli osztálytársaim csináltak egy csoportot ahol olyan rövidítéseket használnak amiket nem ismerek.
Mindenkinek van instagrammja nekem nincs mert szerintem nem kell.
Mindenki leírta hogy mi az "insta címe".
+Ez messenger csoport és álnévvel voltam fent(hosszú történet) és úgy raktak be..
Na most megkérdezték mi a nevem.
Ráadásul olyan emberek lesznek az osztálytársaim,akik (finoman szólva) nehezen elviselhetőek.
Segítség!
Hogy ciki e? Dehogy,sőt! Példaértékű!
A rövidítések, illetve szlengek valós jelentésének bármikor utana tudsz nézni, ha az problémát okoz a kommunikációban. Nem szeretnék hazudn, de ha jól tudom, egy virtuális formájú "szleng szótár" is napvilágot látott már.
Továbba; Nem kell, hogy kövesd a tömegeket. Tartsd meg ezt az értékrendedet, s tedd, amit te jónak ítélsz meg. Ne add fel önmagadat senki kedvéért sem, ez nagyon fontos! ;)
Leendő osztalytársaidra térve pedig; Ne aggódj, nem kell hozzájuk feleségül menned, de azért meg kell talalni az aranyközéputat és a közös utat, hogy elviselhetően teljenek az elkovetkezendo eve, de biztosan akadnak majd, akik hozzád hasonló személyiségűek és felfogásúak.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Olyan jó hogy vannak akik így gondolkodnak!❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!