Ott hagyjam az egyetemet? Nem megy.
De ha most elpocsékol egy csomó időt, nem lesz diplomája sem, szakmája sem. Ez jó szerinted?
Esetleg elvégzi....mert kitartó! Lesz diplomája.....nem kell károgni pont az ilyen idiótákat kellett nekem is hallgatnom....a saját életedről dönts!!!!!!
"Esetleg elvégzi"
esetleg = 1% esély.
De látom olvasni sem tudsz, így kétséges hogy még a 8 általánosod sincs meg.
-ott akarja hagyni;
-nem érzi jól magát;
-nem találja a helyét;
Ezek szerinted azt mutatják hogy elvégzi?!
22-es te nem tudsz olvasni, mivel azt is írja, hogy első féléves....ha esetleg jártál volna egyetemre tudnád, hogy ez az jelenti, hogy még nem volt egy vizsgaidőszaka sem...nem volt kollokviuma!!!! Nem tudom érettségivel minek okoskodsz a saját nyomorod ne vetítsd ki másra.......
Kérdező! Első félévben 10 vizsgámból 4 sikerült...nem éreztem jól magam és el voltam keseredve, de adtam magamnak esélyt, hogy belerázódjak......második félévben jobban teljesítettem és utána belejöttem! Annyira hogy diplomám van! Ha feladom sose tudtam volna meg, hogy képes vagyok szigorlatot jelesre abszolválni, és hogy több jelest kapok mint a gimi 4 évében összesen! A kezdeti nehézség ne vegye el a kedved meg az ilyen 22-es válaszadó idióták se! A kitartás meghozza a gyümölcsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!