Hagyjam ott az egyetemet?
Figyelt kérdés
Másodéves vagyok jelenleg és az utóbbi 1-2 hétben egyszerűen olyan pánikrohamom van, nem múlik el. Olyat tanulok az egyetemen minorban, ami abszolult nem érdekel, bele lettem kényszerítve. Utalátosak a tanárok is, előző héten a legjobb barátom temetésére mentem el, a tanár leordítja a fejem, hogy miért nem voltam órán, pedig mondtam neki, hová megyek. De ott mindenki előtt, hogy őt nem érdekli az se, ha orvosnál vagyok, vagy temetésen. Ilyen soha nem volt, de amikor kikaptam az egyik zh-t, mind a 3 órán csak pityeregtem, hogy abba akarom hagyni az egészet, meg csak remegtem. A szüleim annyira bíznak pedig bennem, de olyan szintre jutottam, hogy én egy napig nem bírnám folytatni már. Lelkileg kikészít.2017. nov. 16. 13:56
1/7 anonim válasza:
Nem kell ezt ennyire komolyan venni, draga. Termeszetes, hogy most nagyon erzekeny vagy. Az embernek eleg nagy trauma elvesziteni fiatalon a legjobb baratjat. Azt javaslom, magasrol tegyel most a zh-ra meg a bunko tanarra. Majd ha nagyjabol osszeszedted magad, akkor foglalkozol vele.
2/7 anonim válasza:
Így van lazábbra kell venni. És próbálj meg kicsit kikapcsolódni valamilyen módon. Most lesz az adventi vásárok ideje vizsgaidőszak előtt menjetek el Bécsbe. Baráttal vagy szülőkkel. Vagy ha ez nem akkor menj el wellnesezni vagy bulizni vagy bármi. A tanárt sz.ard le. Én ott beszóltam volna biztosan neki. Próbálj kikapcsolódni. A sulit meg ne hagyd ott.
3/7 anonim válasza:
Gyaszol, nem hinnem, hogy bulizni lenne kedve.
4/7 anonim válasza:
Mi az hogy egyetemen a tanár leordít? Melyik egyetem ez?
5/7 Estádio de Felchút válasza:
"Mi az hogy egyetemen a tanár leordít? Melyik egyetem ez?"
6/7 anonim válasza:
Estádio de Felchút
Ja csak itt nem egy bizonyos embert ordított le, hanem kollektívan mindenkit. A kérdező meg azt mondja, hogy a tanár őt szidta le mert nem volt órán. Érzed a különbséget?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem BME. Ismerem a videót.
2017. nov. 18. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!