Néha a hányinger rám jön amikor újra és újra megpróbálok tanulni matek vizsgára, hagyjam abba az egyetemet?
A matek tantárggyal van egyedül gondom. Már 3. éve futok neki. Tudom, hogy hosszú távon megéri, de úgy érzem, hogy a többi tantárgy még nehezebb lesz.
Igazából már csak nyűgnek érzem a sulit. Már mellette dolgozom, levelezős képzésen vagyok.
Vállalkozást szeretnék csinálni. Igazából azért kezdtem, el mert nem tudtam mit csináljak érettségi után. Sok osztálytársammal egy helyre mentünk.
De félek, h később valóban meg fogom bánni. Jobb fizetést kapnék, ha meglenne a diplomám..
Ne azt nézd, milyen fizud lenne, mert hiába van diplomád, ha utálod a munkádat. Vállalkozáshoz igazából csak pénz kell, diploma nem.
Én inkább valami okj-t csinálnék, könyvelőit vagy üzletvezetőit, és nyelveket tanulnék. Az ilyesmi tudás hasznos lehet, ha vállalkozásról van szó. Diploma mellé sajna nem adnak indulótőkét. Kreatív ötletek, jó üzleti stratégia kell, valami egyediség, amivel kiríhatsz a többi 1000 vállalkozás közül. A diploma egy huszadrangos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!