Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Néha a hányinger rám jön...

Néha a hányinger rám jön amikor újra és újra megpróbálok tanulni matek vizsgára, hagyjam abba az egyetemet?

Figyelt kérdés

A matek tantárggyal van egyedül gondom. Már 3. éve futok neki. Tudom, hogy hosszú távon megéri, de úgy érzem, hogy a többi tantárgy még nehezebb lesz.

Igazából már csak nyűgnek érzem a sulit. Már mellette dolgozom, levelezős képzésen vagyok.

2014. máj. 17. 00:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldöntened. Ha nyűgnek érzed, az azt jelenti, hogy nélküle is megvagy, nem? Tedd fel magadtól a kérdést, miért is választottad az adott szakot, mit akarsz kezdeni a majdani diplomáddal, és le tudsz-e erről mondani, van-e esetleg B terved, ami jobban belelkesít. Csak Te döntheted el, otthagyod-e vagy nem, de gondold át, nehogy később megbánd.
2014. máj. 17. 00:28
 2/15 anonim ***** válasza:
tedd fel magadnak**
 3/15 A kérdező kommentje:
Kissé elveszettnek érzem, magam.
 4/15 A kérdező kommentje:

Vállalkozást szeretnék csinálni. Igazából azért kezdtem, el mert nem tudtam mit csináljak érettségi után. Sok osztálytársammal egy helyre mentünk.

De félek, h később valóban meg fogom bánni. Jobb fizetést kapnék, ha meglenne a diplomám..

2014. máj. 17. 00:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Gondolom. Én háromszor felvételiztem egyetemről, sejtem, milyen érzések kavarognak benned. De ha csak tanulási nehézségeid vannak, ruházz be egy magántanárra. Ha tele a tököd, és nem kell, hagyd a francba az egészet.
2014. máj. 17. 00:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne azt nézd, milyen fizud lenne, mert hiába van diplomád, ha utálod a munkádat. Vállalkozáshoz igazából csak pénz kell, diploma nem.

Én inkább valami okj-t csinálnék, könyvelőit vagy üzletvezetőit, és nyelveket tanulnék. Az ilyesmi tudás hasznos lehet, ha vállalkozásról van szó. Diploma mellé sajna nem adnak indulótőkét. Kreatív ötletek, jó üzleti stratégia kell, valami egyediség, amivel kiríhatsz a többi 1000 vállalkozás közül. A diploma egy huszadrangos dolog.

2014. máj. 17. 00:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj bocs, nem tudok ragozni. Szóval én 3x felvételiztem egyetemRE.
2014. máj. 17. 00:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Igazából sajnálom úgy otthagyni, hogy már 6. éve oda "járok".
2014. máj. 17. 00:36
 9/15 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy érted, hogy 3x felvételiztél? 2x nem vettek fel, vagy feladtad az egyetemet 2x és újra kezdted?
2014. máj. 17. 00:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg tarts ki. Ha dolgozol mellette, heti egy-két órát talán megtudsz fizetni egy magántanárért. Igaz, most jön a vizsgaidőszak, talán már kicsit késő... De igazából hozzáállás kérdése is. Ne csak egyetlenegy hülye tárgy miatt hagyd ott, hogy aztán később sopánkodhass, hogy: ,,Istenem, ha akkor több kitartásom lett volna... Otthagytam az egyetemet, és csak a hülye matek miatt..."
2014. máj. 17. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!