Vannak rajtam kívül olyanok akik a FIZIKA és KÉMIA tantárgyak láttán elfogja a hányinger és a halálfélelem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 21:09
2/8 A kérdező kommentje:
de jó.
most egy kicsit megnyugodtam.
2011. dec. 5. 21:22
3/8 anonim válasza:
Fizika láttán engem is elfog,kémiából viszont faktos vagyok :)
4/8 anonim válasza:
Én detto így voltam régen :D mióta megértettem, meg látom, hogy hol vannak ezek a való életben azóta már nincs sok bajom velük. Ami azt illeti, kémiából most majd érettségizem is :) de totál megértelek, mert mondom én is így voltam anno, bár a tanár is erős szerepet játszott abban, hogy sokszor összerándult a gyomrom fizika óra előtt :D
5/8 anonim válasza:
érdekes, engem a matekon, kémián, fizikán, angolon kívül ráz ki mindenből... :D
6/8 anonim válasza:
Ha a halálfélelem is urrá lesz rajtad az nem a fizika hibája, hanem a tied. Sajnos manapság az emberek úgy állnak neki, hogy ezt ő úgy sem tudja, ezért igazán meg sem próbálja megérteni...
Meg talán ha érdekesebben lennének előadva a dolgok.. pl így:
http://www.youtube.com/watch?v=ebhLfjgWMPU
Lehet többen odafigyelnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!