Valaki tud segíteni?
CYKA BLYAT:D
internet/történelem könyv? A kategória megléte nem feltétlenül azt jelenti,hogy ide csak tanárok járnak.
Guglizz kicsit. Ha utálja az oroszokat,az baj,mer értem én,de akkor is,azt tették amit a főnök mondott,a szovjet katonák se akartak ám mind háboruba menni. Ők is elszakadtak a családjuktól,és sokan nem jöttek vissza...Persze,ha 3francia felrobbant egy emberekkel teli épületet,akkor az összes francia gonosz szemétláda. :D Sztem ha utálja az oroszokat,akkor ha az oroszrol beszélsz,és ócsárolod,azt tetszeni fog neki :D bár felébreszted benne az emlékeket :/ Nem égő,csak nem jóra emlékezteti..az idősek szeretnek kiselőadásokat tartani nap mint nap.....lehet kapsz. tuti közbeszól... viszont semmi gond nincs azzal,hogy pl egy orosz sportolórol vagy akárki is legyen az beszélsz,megemlited,nem baj az ha valaki valamelyik nemzetiséghez tartozik...csak az emlékekkel van gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!