Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a gyakorlati...

Mit lehet tenni a gyakorlati felelős egyszerűen nem hajlandó visszaírni(egyetem)?

Figyelt kérdés

Levelező FOSZK-on vagyok(2 éves), és az utolsó félév nekünk végig gyakorlat lenne összesen négy különböző helyen. De én szeretném már most nyáron(első éves vagyok) elkezdeni a gyakorlatot, mert szeptembertől kezdeni szeretnék még egy szakot emellett, és csak úgy fog összejönni a gyakorlat teljesítése, ha megfelezem a gyakorlati időt. Tehát idén teljesítem a felét, és a 3-4. félévben pedig a második felét. Főleg azért lenne fontos, mert előírja a törvény azt, hogy minimum 3 hetet egybefüggően kell letölteni a gyakorlat során, és nekem 3-4. félévben 100%, hogy nem lesz egybefüggő három hetem, de még most nyáron meg tudom oldani. Az egyik tanár azt mondta, hogy meg lehet oldani, hogy már most elkezdje valaki a gyakorlatot nyáron, csak le kell egyeztetni a gyakorlati felelőssel...Itt jön a probléma, mert a gyakorlati felelős 2 hete nem hajlandó reagálni az e-mailre, amit írtam neki, pedig neki kéne a jóváhagyása, dokumentumokra lenne szükségem tőle, stb. Engem meg sürget az idő, mert ha nyáron kezdeni akarom a gyakorlatot, akkor már most el kell kezdenem intézni az egészet, amit le is írtam az emailben, de le se szrja ez a nő az egészet. Amúgy ez egy tanársegéd, aki rendszeresen ezt csinálja, hogy nem reagál senki emailjére, direkt későn válaszol, így elesik az adott ember a gyakorlattól, stb. Vizsgaidőszakban is volt olyan szaktársam akivel kicseszett, mert nem válaszolt az emailjére, és emiatt nem tudta elintézni a harmadik vizsgát magának, de ez nála rendszeren. Tényleg minden tanár normális amúgy a karunkon, de ez a nő nem az, és nem tudjuk miért ez a gyakorlati felelős, mikor nem érdekli semmi, és soha nem válaszol senkinek semmire.

Fogadóórája nem tudom mikor van, mert hála az égnek minket nem tanít, és mivel levelezős vagyok így nehezen is tudnám megoldani azt, hogy csak ezért bemenjek hozzá.

Hol lehet rá panaszt tenni, vagy kihez forduljak? Esetleg a TO tud segíteni, vagy ott is majd annyit mondanak, hogy hát ez nem az ő hatáskörük? Nyilván nem akarok vele rosszban sem lenni, mert elég jó az átlagom, és nagyon szeretem az egyetemet is, szakomat is, és még jó pár évig tervezek itt maradni(Mert ezután kezdek is rögtön egy másik szakot ugyanezen a karon), tehát nem az lenne az első opcióm, hogy ,,árulkodom".

Érdekelne minden tanács, mert nagy bajban leszek, ha rövid időn belül nem szerzem meg tőle a dokumentumokat.

ma 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Telefonon érdeklődd meg, hogy mikor van bent, és próbáld elérni. Vagy kérdezd meg van-e kijelölt helyettese, ha pl beteg, vagy más miatt hiányzik.
ma 20:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Helyettese sajnos nincs. Egy email cím van megadva, és csak azon lehet érdeklődni gyakorlattal kapcsolatban. A saját emailjére nem lehet írni neki ezzel kapcsolatban, mert arra nem válaszol, mert azt az email címét nem arra tartja fent(mondjuk, ha tananyaggal/vizsgával kapcsolatban keresik akkor is nagyon nehezen válaszol, vagy nem is válaszol egyáltalán).

Telefonszámot nem láttam kiírva, de keresgélek, hátha van.

ma 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!