Mennyire gyakori, hogy valaki 10 év alatt végez el egy alap diplomát?
Figyelt kérdés
ma 05:39
2/11 anonim 

válasza:

Korábban is csak elvétve volt ilyen, mostmár az egyetemek többsége szabályozza, hogy mennyi időd van a diploma megszerzése,de javarészt, akinek ennyire nem megy egy adott szak az általában előbb felhagy vele, vagy szakot vált, mint a képzési idő, ha meg olyanok a külső körülményei például: jelentős családi, anyagi változás az, és nem lát rá hamar megoldást az félbehagyja és inkább, majd elölről kezdi, ha megoldódott a helyzetet, vagy ha olyan dolog akkor passzivál egy félévet.
3/11 anonim 

válasza:

Egy ilyent ismerek, jelenleg az önkorm adóosztályát vezeti (segghülye hozzá), megyei jogú városban. De jól helyezkedik...
4/11 anonim 

válasza:

Én 8 év alatt végeztem el az osztatlan 5 éves képzést, +3 év múlva adtam le a szakdolgozatomat (az összes létező póthatáridő, dékáni kérvény stb. felhasználásával, "becsúszó szerelésben", az utolsó percekben leadva a minimális oldalszámot 2 oldallal meghaladó szakdolgozatomat...).
Utána ezzel a diplomával felvettek Európa egyik legjobb egyetemére doktori képzésre, ahol magna cum laude eredményű PhD-t szereztem (szintén a létező utolsó póthatáridő vérfagyasztóan utolsó perceiben).
És utána Magyarország legjobb egyetemén tanítottam ezzel 15+ éven át.
5/11 anonim 

válasza:

4es nem semmi vagy🙂, gratulálok a kitartasodhoz
3as én is ismerek egy hasonlót 10 év alatt lett meg a jogi egyeteme és hivatalvezető
7/11 anonim 

válasza:

4. Ugye nem hiszed, hogy van ember, aki elhiszi a hazugságaidat.
8/11 anonim 

válasza:

7. Csak a színtiszta igazat írtam. Számodra mi nem hihető ebben?
9/11 anonim 

válasza:

Apukám egyik osztálytársa villamosmérnökire járt, otthagyta 1 évvel a vége előtt, és pár éve újra beiratkozott, és befejezte. Bár nem tanult folyamatosan 10 évig, de a szak elkezdése, és befejezése között 20+ év telt el.
10/11 anonim 

válasza:

8. Nem végeztél Te egyetemet, pláne a phd, elég nagy hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!