A kecskeméti fazekas istván technikumba tanulok dajka képzést március végén vizsgázom mennyire szigorúak az elnökök ?
Figyelt kérdés
Vannak tételek amiket 70% tudok meg amik nehezen mennek de kiszeretném maxolni 100% nagyon izgulós vagyok és attól félek elfogom rontani a vizsgát nem első vizsgázásom de nagyon szeretném a szakmátmárc. 10. 21:22
1/3 anonim 

válasza:

Ez független az adott gimnáziumtól (amelyik a képzést tartja), mert valamelyik vizsgaközpont szervezi a vizsgát. Viszont nekik sincs befolyásuk, hogy kik lesznek a vizsgabizottsági tagok, mert ezeket a Belügyminisztérium (Oktatási Hivatal) jelöli ki.
Tapasztalataim alapján a vizsgabizottsági tagok a legtöbb esetben segítőkészek, támogatók, úgyhogy nyugi. Ha a kérdésekre józan paraszti ésszel és a megszerzett tudással válaszolsz, akkor simán 4-5 érdemjegyet kaphatsz. Maga a felelet nem lesz 6-10 percnél hosszabb, ha mondod folyamatosan a válaszokat.
Majd írd meg itt, hogy milyen volt a vizsga és hogy sikerült!
2/3 A kérdező kommentje:
Szia ma végeztem nagyon kedvesek voltak azt a tételt huztam amit szerettem volna tudtam róla sokat beszèlni kedden màr a bizonyítvànyt átveszem ☺️
márc. 21. 17:02
3/3 anonim 

válasza:

Szuper! Gratulálok! Remélem el tudsz vele helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!