Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van még olyan, hogy lefizeted...

Van még olyan, hogy lefizeted a tanárt és megadja az érettségit?

Figyelt kérdés
(CSAK KÉRDÉS, nekem már van érettségim). Régebben mikor én érettségiztem, akkor voltak ilyenek. Ez még mindig megy?

ma 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Régen sem volt, mert nem EGY tanár dönt, hanem egy bizottság ma is, meg korábban is, mindig így volt.
ma 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehetnek. Konkrétan nem tudok ilyen esetről.

De tanár szakos hallgató vagyok, és vannak a szakon, akik szétcsalják, puskázzák az egyetemet, de majd ha ők tanítanak, akkor nagy képmutatók lesznek, és ha valakit rajtakapnak, az megjárja. És szerintem biztos lenne közöttük, aki pénzért megadja az érettségit.

Az én egykori ofőm is azért nem engedett minket előrehozottazni, mert ha csökken a gimiben az angol órák száma, elvesztheti az állását. C1-es nyelvvizsgával ültem 12. végéig az angolórákon.

Szóbelin viszont tényleg bizottság van, nem lehet megcsinálni, de írásbelin elképzelhető, hogy a tanár valahonnan összekaparja neked a szóbelihez szükséges 12%-ot, vagy többet.

ma 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
nem hiszek benne, h ez "csak kérdés"
ma 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!