(Nem csak) Matektanárok! Leggyakrabban elkövetett hibák a matematikában?
Sziasztok,
van egy kérdőívem, amivel a jövendőbelimet szeretném megtalálni, s bár helyesírási/nyelvhelyességi szekciót elhelyeztem már benne, a matematikai ellenőrzéssel még nem készültem el. Viszont olyat szeretnék mindenképpen, aki tisztában van a matematika alapjaival (egyetemi szint szükségtelen). Gondolok itt például a műveleti sorrendre:
18+3x5= szóval erre ne írja azt, hogy ez 21x5, vagyis 105.
Hasonló, gyakran elkövetett szarvashiba típusok érdekelnének, amit akár a nebulóknál, akár felnőtt embereknél tapasztaltatok, láttatok, hallottatok, és amiről úgy gondoljátok "ezt már ciki elrontani". :D
Köszönöm szépen a segítséget, szép napot kívánok! :D
Kitöltöttem a teszted, de úgy látom "szerelmünk" véget ért. Mivel van arcszőrzetem, nem tartok pí napot, illetve túl koros is vagyok (26). :(
Hiába, kemény az élet. :D
Qrwa jó vagyok 72 ponttal XD
Srácok, kinek mennyi lett?
Ám... tényleg, mi a f..szom az a tiara? :D
Meg mi az a pí nap?
Matek teszt is van?
Kedves #21!
A tesztet elég lesz 90%-osra megírni :) De igen, aki végül is jól tölti ki, azt megkeresem egy ajánlattal. Ha elutasítja vagy valamiért nem jó neki, akkor utána nyilván nem fogom zaklatni, nem vagyok bolond. :D
Kedves #26!
Oké.
Az előzőben kedves #22 lett volna, csak elszúrtam, ezer bocs. :D
Kedves #23!
Hogy egy klasszikust idézzek - szerelemről szó sem volt. :D Hát van ez így, az vigasztaljon hogy cserébe én sem vagyok neked az álomlány. :) (és ebben tutira biztos vagyok)
Kedves #24!
Nem igaz, a pí klasszikus. :D <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!