Miért okoz olyan nagy felháborodást, ha valaki elmondja,
hogy ő az érettségijén csalt egy kicsit?
Figyelt kérdés
Olvasgattam, hogy mennyire felháborodnak sokat azon, hogy valaki érettségi írása közben csal, vagy szóbelin, közben meg sokmindenkitől hallottam, hogy amikor még régen ők érettségiztek, akkor ők is úgy másoltak le egy egy feladatot, volt, hogy egy egész osztály is.
Itt meg már valaki rögtön azt írta, hogy elveszik az érettségi bizonyítvány, meg hogy szégyelnje magát a csaló.
Nem alja emberek, hanem jól iskolát végzett, hétköznapi emberek. Van mérnöki iskolát végzett is, akitől hallottam, hogy szintén puskázott, de a mérnöki sulit is elvégezte.
2018. júl. 12. 15:03
12/18 anonim válasza:
Nem attól alja, hogy nincs diplomája. Hanem attól, hogy csalással szerezte.
2018. júl. 12. 15:05
13/18 anonim válasza:
Mi érettségi után elkezdtünk beszélgetni arról, hogy egyesek fülest használtak, és mindenki fel volt háborodva... Ha még az érettségit sem lehet igazságosan, egyenlő feltételek és körülmények között megcsinálni, akkor tényleg xar emberekkel vagyunk körülvéve.
2018. júl. 12. 15:23
14/18 anonim válasza:
4 es vagyok;nem tudom a telefont nekunk is ki kellett tenni,szerintem a atanar akivel kezdtuk elfelejtette mondani.Viszont mar csutortokon az igazgato mindenkinek megnezte az orajat emelt angol elott (a sajat iskolamba irtam)
2018. júl. 12. 15:33
15/18 anonim válasza:
Azt megéretem, ha valakit átrugdosnak kettessel, aki magától nem hoz össze legalább egy hármast az valószínűleg úgysem megy egyetemre. De az szerintem is gusztustalan, hogy plussz előnyhöz jutattnak diákokat akik így azoktól vehetik el a helyet akik becsületesen készültek.
2018. júl. 12. 15:34
16/18 anonim válasza:
# 15/15 Időpont ma 15:34
Mondjuk ha már igazságtalan előnyről beszélünk, az se valami jó, hogy a középsulis eredményeket beleszámolják a felvételibe. Ismerősömnél matek emelten 20%-al írtam jobbat, érettségi átlagom is jobb volt, amikor osztálytársak voltunk, jobb tanuló is voltam, de mivel az én sulim szigorúbb, ezért most kicsivel kevesebb pontom van mint neki mert a lezárásaim gyengébbek voltak...
2018. júl. 12. 15:43
17/18 anonim válasza:
Én is írtam érettségire egy kis puskát a műelemzési szempontokról, mert baromira nem akart belemenni az agyamba az értelmetlen irodalom. Ez van. Egyetemen is volt olyan tantárgy, amin belenéztem az anyagba. Én együtt tudok élni ezzel.
2018. júl. 12. 19:33
18/18 anonim válasza:
5. Sajnos egyetemen ezt még lazábban veszik. Ha a tanszékvezető fia vagy, vagy bármilyen formában közel vagy a tűzhöz, szinte bármi megengedett, csalhatsz, a vizsgákon is átlöknek, akár ötössel is. S mégcsak nem is egy neve nincs egyetemen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!