Miért vált ki egyesekből akkora felháborodást ez a kijelentés?
Arról van szó, amikor például középpontba kerül, hogy a migráns szállók milyen mocskosak, szemetesek.
Aztán egyesek megjegyzik, hogy nyugodtan nekiállhatnak takarítani a migrik is.
Majd ezen habzó szájjal egyesek felháborodnak, csak nem tudom miért?
Mi ezzel a probléma?
Ott van, ráér, nem kórházi ápolt, nyugodtan felsöpörhet, összeszedheti a szemetet, mert egyébként többnek arra volt esze, hogy felvegye videóra, de hogy esetleg felvegye a szemetet, arra már nem.
Amit egyébként is ők csináltak oda.
Szal mi ebben a felháborító?
A híres arab munkamorál.
Elég olcsón vehetsz fapados jegyet valamelyik észak-afrikai országba.Nézd meg azokat, egy putri mindegyik.
Én voltam Marokkóban, elég igénytelenek.
Szóval van itt egy kijelentés, amiről azt sem tudom hogy megtörtént-e, azt meg főleg nem hogy milyen kontextusban, és arra egy reakció valaki által valamiért, amiről meg aztán főleg nem tudom hogy megtörtént-e, és ha igen akkor miért és hogyan. Szóval most kifejezetten tájékozatlan válaszokat szeretnél látni? Ha nem, akkor olvass tovább.
Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor a helyes menete: nem kell elmagyarázni, hogy mi történt. Főleg ha te is tudod, hogy nem igazán érted a dolgot, hisz pont erre vonatkozik a kérdés. Helyette röviden és objektíven közlöd a tényeket, és belinkeled a forrásokat, hogy mindenki más is láthassa azokat a tényeket. majd felteszed a kérdést. És ezek alapján már lehet értékelhetően reagálni.
Ezeket a riportokat én se értem.
Az RTL Klubbon(hol máshol?) annak idején volt egy szívszorító videó a híradóban, ahol Erős Antónia könnyes szemmel előadta, hogy szegényeknek milyen körülmények között kell lenniük.
Aztán jött a bejátszás, migránsok egymás hegyén-hátán döglenek a szemétben, ágy körül minden szétszórva.
WTF?Rögtön ez jutott eszembe, hogy esetleg ők nem szedhetnének össze?Vagy ha már dobálják, miért nem egy helyre?
Esetleg a libsiknél nem volt szemeteszsák?Ha már annyira segíteni akartak?
A legjobb, hogy több nyilatkozott is, hogy őt ez mennyire felháborítja, hogy mi az, hogy nem takarítanak utánuk, aztán az is elővette a telefonját meg a Wc ajtót mutogatta, hogy le van szakadva.
Jót röhögtem rajta, maradjunk annyiban:D
Itt vannak fényképek, hogy mekkora szemétdombon élnek.
Ha pedig a Facebookra ránézel, akkor láthatod a kommenteket is.
Hát a cikkben leírják, hogy a polcok, szekrények, hűtőszekrények hiánya, és a túlmelegedő sátrak okozzák a problémát. A képek alapján a szemétdombtól igen távol állnak. Sokkal jobb, mint az EFOTT első nap után. Szóval ez a része a kérdésednek az eddigi forrásaid alapján erősen kétségesnek tűnik:
"Arról van szó, amikor például középpontba kerül, hogy a migráns szállók milyen mocskosak, szemetesek.
Aztán egyesek megjegyzik, hogy nyugodtan nekiállhatnak takarítani a migrik is."
Lévén hogy amit linkeltél, az elsősorban olyan problémákról szól, amiket a migránsok nem tudnak maguk megoldani, és nem tűnik különösebben nagy problémának a szemetelés.
Ha pedig Facebookra ránézek, akkor ezt találom:
Talán mert az én ismerőseimnek nem a migránsügy az egyetlen érdeklődési köre. Sőt, valahol az 1000. helyen van a listán. Úgyhogy linkeld be amire konkrétan gondolsz.
Itt rajtam kívül senkinek nincsen semmilyen igénye a tényszerűséggel kapcsolatban? Tények. Források. Amíg ez nincs, addig a semmiről beszélünk.
"A képek alapján a szemétdombtól igen távol állnak."
Igény kérdése, neked ez sima ügy, talán tisztaság, nekem már szemétdomb.
"Hát a cikkben leírják, hogy a polcok, szekrények, hűtőszekrények hiánya, és a túlmelegedő sátrak okozzák a problémát."
"Csak mocsok"
Így kezdődik az egész.
"Sokkal jobb, mint az EFOTT első nap után."
Az EFOTT egy tömegrendezvény
1.Ahol pár óráig, esetleg napig tartózkodnak az emberek, ellenben a migráns huzamosabb ideig ÉL ott.
2.Egyébként se lehetne megoldani, hogy a rendezvény alatt a tömegben a több tonna szemetet feltakarítsák, elszállítsák.A rendezvény után általában több napig csak ezzel szórakoznak úgy, hogy üres a terület.
"Lévén hogy amit linkeltél, az elsősorban olyan problémákról szól, amiket a migránsok nem tudnak maguk megoldani"
Másodsorban pedig ott vannak a képek és én erről írtam ki a kérdést, nem a hűtőről, szal ennyi erővel elkezdhettél volna beszélni az oldalon megjelenő reklámokról.
"Ha pedig Facebookra ránézek, akkor ezt találom: "
Mert terelni akarsz.Ahelyett, hogy megnézted volna a cikkhez tartozó Facebook postot(tudod van olyan is), ahol vannak a kommentek.
Aztán háborogsz, hogy nincsenek tények:D
"Talán mert az én ismerőseimnek nem a migránsügy az egyetlen érdeklődési köre."
Ezt miből szűrted le?
De szerintem jobb, ha nem is válaszolsz, maradjunk inkább annyiban, hogy nincsenek tények(tudod okos enged...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!