Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vált ki egyesekből...

Miért vált ki egyesekből akkora felháborodást ez a kijelentés?

Figyelt kérdés

Arról van szó, amikor például középpontba kerül, hogy a migráns szállók milyen mocskosak, szemetesek.

Aztán egyesek megjegyzik, hogy nyugodtan nekiállhatnak takarítani a migrik is.

Majd ezen habzó szájjal egyesek felháborodnak, csak nem tudom miért?

Mi ezzel a probléma?

Ott van, ráér, nem kórházi ápolt, nyugodtan felsöpörhet, összeszedheti a szemetet, mert egyébként többnek arra volt esze, hogy felvegye videóra, de hogy esetleg felvegye a szemetet, arra már nem.

Amit egyébként is ők csináltak oda.

Szal mi ebben a felháborító?

2016. júl. 13. 18:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
47%

Ez nálam kb olyan, mint hogy a segély alanyi jogon járjon és ne lehessen kérni, hogy kis munkával hálálja meg.

Miért?

Teljesen alap, hogy ha kivesz, tegyen is bele.

Egyébként egyesek nem tudom mit pattognak(és miért jó játszani a hülyét), nem egyszer volt valóban a Tv-ben, hogy ment az okoskodás, hogy szegény migránsok szemétben élnek és már akkor is volt itt kérdés ezzel kapcsolatban.

Ahogy annak idején ment a "minden migráns mérnök" kis túlzással, most meg hogy kiderül, hogy azt se tudják hol vannak, hallgatnak ezerrel a libsik meg linkeket kérnek:D

Vicc.

2016. júl. 13. 21:15
 12/34 A kérdező kommentje:

"Ahogy annak idején ment a "minden migráns mérnök" kis túlzással, most meg hogy kiderül, hogy azt se tudják hol vannak, hallgatnak ezerrel a libsik meg linkeket kérnek:D "

Jellemző.

2016. júl. 13. 21:37
 13/34 tetro ***** válasza:
42%

21.37

mutassatok már egyetlen ilyen kijelentést egy liberálistól, hogy minden migráns mérnök. ha a liberálisok mindenhol ezt mondogatták, akkor gondolom egyetlen egy ilyen bejegyzést könnyen előszedtek...

2016. júl. 13. 22:41
 14/34 anonim ***** válasza:
53%

De legalább a háborgók takarítottak volna utánuk! :)

Egyébként biztos a mérnökképzõ egyetemükön ez az óra kimaradhatott.

2016. júl. 13. 23:56
 15/34 tetro ***** válasza:

22.53

Kérlek emeld ki valamelyik cikkböl hol van leirva hogy minden migráns mérnök.

2016. júl. 14. 08:10
 16/34 anonim ***** válasza:

" Kérlek emeld ki valamelyik cikkböl hol van leirva hogy minden migráns mérnök."

Pedig a 3 számjegyû oldalatok olyasmit írt, hogy " Iskolázottsági szintjük az országos átlag felett", tehát ugye a rengeteg sokdiplonyos, csak hát ilyen alapdolgokat nem tanultak meg mint a wc-használat, meg a szemét összetakarítása. :)

Tehát ha jól érthetjük ezeket a magyaroknál képzettebeknek hazudozták. :D

2016. júl. 14. 12:13
 17/34 tetro ***** válasza:

szóval ha valaki egy nyilvánvaló hazugságra hívja fel a figyelmet, az a szavakon lovagol. mondjuk ezen az oldalon ez a nagyon elmés érv, rengetegszer feljön ha valaki ellenérvet fogalmaz meg. hiszen szavakkal írta le a másik fél a hülyeségét, akkor mi az ellenérv? szavakon lovaglás :D

szóval a minden migráns mérnök állítást nem igazolja egy cikk mely arról ír, hogy az országos átlagnál magasabb a diplomások aránya. lehet túl bonyolult dolgot kérek. többen írtátok, hogy a libsik mindenhol azt károgták, hogy minden migráns mérnök. kérlek hozzatok erre egyetlen egy példát. ha minden tele volt ezzel, akkor csak nem olyan nehéz ez. de nem, az nem példa erre, hogy a migránsok között is vannak diplomások, mert az nem ugyanazt jelenti közel sem, mint amire rákérdeztem.

2016. júl. 14. 12:46
 18/34 tetro ***** válasza:

12.13

az ugye megvan, hogy a hivatkozott cikkben azt is leírják, hogy az általad nagyjából egy rühes kutya szintjén kezelt ideérkezett bevándorlók 82% magyar?

2016. júl. 14. 12:55
 19/34 anonim ***** válasza:

igen tudom

és egyébként megjegyeztem, hogy a baloldal által rühes kutyaként kezelt határon túi magyarság statisztikáját akarják ráhúzni az analfabéta kedvencekre

2016. júl. 14. 13:01
 20/34 anonim ***** válasza:

de egyébként tudom, hogy kifejezetten láttam már a baller médiát fogorvossal példálózni

tádá : [link]

"Egyik megszólalónk, a hipszter külsejű iraki fogorvos máris megtapasztalhatja, hogy a kormánykommunikáció leginkább a Fidesz-KDNP-ről, nem pedig az ország lakóiról szól. Egy olvasónk ugyanis megkeresett minket, hogy munkát adna a fogorvosnak."

Valószínűleg akkor ő az egyike a kétmillióból akit sikerülthetett integrálni :).

2016. júl. 14. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!