Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak én félek nagyon a szóbeli...

Csak én félek nagyon a szóbelitől?

Figyelt kérdés
Holnap szóbelizek és hát...van pár tétel, sőt..elég sok amit nem tudok. Nagyon félek:(
2010. jún. 14. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Én mióta levizsgáztam egyszer "épphogycsak", azt tudni kell, hogy MINDEN tételt megtanultam, amit nem akartam húzni, azt is tudtam kb. olyan 3-asra, és mikor odakerültem mindent elfelejtettem. Aki pedig nem tanult semmit, vagy csak pár tételt, az természetesen a legkönnyebben átment, még meg is lett dicsérve, hogy azért az órákra nem tanult, de érettségire összeszedte magát... HAHA... Nem az, hogy irigykedtem, de borzasztó érzés volt... Több mint egy hónapot készültem rá, tisztességesen megtanultam, és majdnem buktam (ha nem rendes a vizsgaelnök, valszek nincs szakmám...)

Úgyhogy most, érettségire csak olvasgatom a tételeket, majd lesz valami... Nem gürizem a semmiért. Így legalább ha nem sikerül, akkor lesz oka, hogy megesz a fene...

2010. jún. 14. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.Én is nagyon féltem tavaly,mert kb az érettsgi előtt utolsó 2 napon vettem elő a tételeket,de el se olvastam tisztességesen őket.Így persze nem is meglepő,hogy volt,amiből póttételt kellett húznom,és szarul sikerült,de SIKERÜLT.Amúgy meg ha már eljutottál idáig,nem most fognak szivatni a tanárok: nálunk volt olyan is,h a tanár kérdezett,és súgta is egyből a választ,vagy rosszul válaszoltunk vmire,ő meg úgy csinált,mintha a jó választ mondtuk volna,vagy odajött,és elmondta a tétel felét,leírtuk,aztán felolvastuk :D ,vagy nem segített ugyan,de bíztatott,meg télleg nem szivatott.
2010. jún. 14. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy amikor a vizsgabiztos nagyon akadékoskodott szépen, udvariasan,nagyon finoman helyre tették a tanárok.
2010. jún. 14. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

én is nagyon

javíttani kéne de....

2010. jún. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!