Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon félek az érettségi...

Nagyon félek az érettségi szóbelitől, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Igazából még a tételtanulással sem vagyok kész, egy csomó van még hátra, és jövőhéten érettségizem. Nem mondom, hogy hülye vagyok, de mikor emberek előtt kell beszélnem, akkor az valahogy nem tud magabiztosra sikerülni, illetve félek, hogy mindent elfelejtek... A magyarra és a törire kéne ráhúznom, hogy jó legye, de félek, hogy olyat húzok ki, amiről semmi nem jut eszembe, vagy nem segít a forrás/térkép sokat. Illetve most az angoltól parázok nagyon, mert ugye nincs felkészülési idő és mi van, ha olyat kérdez, amit nem is értek? Meg abból az se jó - szerintem -, ha bemagolom a tételeket... Szóval, ebben a pár napban szerintetek elég, ha átolvasom a tételeket, vagy feküdjek neki és tanuljak, de nagyon?
2010. jún. 9. 16:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként fura, sosem voltam izgulós típus, de ma éjszaka egyfolytában az érettségi járt a fejemben, alig bírtam aludni. :/
2010. jún. 9. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a géped!
2010. jún. 9. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám... Erre szerintem csak egy megoldás van: A rutin.

Minél többet fogsz vizsgázni, annál kisebb mértékben fogsz majd izgulni.

2010. jún. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!