Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Puskázok, mert nem merek...

Puskázok, mert nem merek kockáztatni (? )

Figyelt kérdés
Na szóval. Az a helyzet, hogy kilencedikes vagyok és szinte minden dolgozatnál puskázok, mert félek, hogy esetleg rossz jegyet kapok. Szeptember október környékén egyáltalán nem puskáztam, úgy kaptam négyeseket leginkább, és novemberre teljesen rászoktam. Nagyon félek attól, hogy esetleg rossz jegyet kapok, mert nem jut eszembe vagy ilyesmi. Felelésnél viszont általában ötöst szoktam kapni. Érettségin lehet hogy így szívás lesz, de nem tudom mit csináljak, vagy hogy szokjak le. Töriből például szerdán írunk egy füzetnyi anyagból konkrétan. Persze, tanultam óráról órára,de totál elfelejtettem. Vagyis nem totál, a lényegesebb dolgokra természetesen emlékszem. Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Légyszi segítsetek. Köszönöm.
2018. márc. 1. 18:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azt azért nem kockáztatom
2018. márc. 1. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!