Észre vették, hogy puskázok. Hogy nézzek ezek után a tanár szemébe?
Pénteken töriből nem tudtam megtanulni a dolgozatra a vaktérképet.
Az évszámokat nagyjábol tudtam de azért egy ragasztós puskát legyártottam hátha kell...
B tervnek a tolltartómba is tettem eggyet...Jelentés után mikor leültünk ráültem az atlaszomra..Végig mögöttem állt a tanár aztán 1 idő után előte ment mikor szedte össze a dogákat...Aztán észrevette hogy sokáig nézek le...(probáltam nem feltűnően)...Odajött és szó szerint kirángatta alollam az atlaszt...Üvöltözött egy kicsit aztán elmondtam miért nem tudtam tanulni..(korházban voltam meglátogatni a rokonomat aki leesett a tetőről és majdnem meghalt... :( )
Mondta, hogy lefelelek majd belölle...Aztán megkértem had menjek ki arcot mosni..(addig a padtársam megsemmísítette a többi puskámat)kiengedett leültem a mosdóba és csak sírtam...se nem azért mert rajtakapott hanem azért mert nem érzett velem eggyütt és lejátszódott az agyamban mikor leesett a tetőről az illető a sok vér a mentők stb...probáltam megnyugodni de nem volt tul sikeres ( nagyon gáznak éreztem magam hogy ki az a barom aki ezen sír de rájöttem hogy nem ezen sírok)( monda h ne bőgjek de huu fogadja már el hogy én ilyen érzékeny lelkű vagyok) aztán szünet után matek óra...ültem némán és gondolkodtam...megint szünet ..angolora....dolgozat...gondoltam én hülye 1 nap kétszer nem bukhatok le...
nem tudtam 1 szót és megkérdeztem a másik padban ülő osztálytársamat...nagyon halk volt ezért az a hülyegyerek (<3) át dobta a doliját hogy mi a padtársammal másoljuk le ....nem volt sikeres mind a 3-an eggyest kapunk azt mondta....aztán végig röhögtük az órát hogy milyen jó lesz 20 év múlva ezen röhögni...
A töritanárom eddig sem bírt és az ő óráján egyedül buktam nagyon le...szóval nem tudom ezen túl, hogyan nézek majd a szemébe? Ez nem az én napom volt.. Te ha lebuktál valamikor puskázás közben hogyan néztél utánna a tanár szemébe?
(13/L)
1. Előre kellett volna szólni hogy miért nem tanultál, lebukás után már lehet bármi kifogás leszarja a tanár
2. A kérdésre a válasz:
-Nézz körül a környezetedben, ha látsz egy felnőttet, azonosítsd be.
-Ha ő a tanár, akkor kezdd el megfigyelni.
-Keresd meg a fejét. (Valahol felül van.)
-A fej közepe és a homlok között van 2 üveggolyóra hasonlító, színes gömb az arcüregekben.
-Használt a szem izmait arra, hogy odafordítsd a szemedet.
-Fókuszálj rá az üveggolyókra.
-Kész is, belenéztél a szemébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!