Hogyan lehetek 3 szakos középiskolai tanár?
Mi a csudáért szeretnél középiskolai tanár lenni?
(Mint középiskolai tanár kérdezem.)
Ja, hogy nem Magyarországon esetleg?
De, Magyarországon szeretnék. :)
Tudom, hogy nagyon szívatják őket és itt nem (csak) a gyerekekre gondolok...ha érti...
Viszont imádok segíteni, imádom amikor valaki megérti a tananyagot és nagyon szeretem a kihívásokat. Ez most olyan nagyon általánosan hangzik, de tényleg.
Arról nem beszélve, hogy amióta az eszemet tudom tanár szeretnék lenni. :) És azt hiszem, hogy a sok hátrány mellett van nagyon sok jó oldala is.
Sokan próbáltak már lebeszélni róla, de én kitartok az álmaim mellett. :D
A matek, az angol és az orosz kb. az életem, imádom őket. :)
De Ön hogy látja a tanárságot, mint tanár? :)
Egyre reménytelenebbnek...
Már kedvem sincs végigvenni, minden téren romlik a helyzet.
Nekem már nehéz lelépnem a pályáról, öreg vagyok hozzá, de érik lassanként az elhatározás.
Szerinted mitől van már irodalom, vagy töri szakos tanárból is hiány sok helyen? Miért van, hogy az egykori egyetemi csoportomból már 2-3 tanár van csak a pályán?
Az indokaidat értem, mindenki így kezdte, aztán szép lassan eloszlanak ezek az ideák.
Mindenképp gondold át a dolgot, a helyedben nem kezdenék neki. Ha ezt tudom, én is időben lépek.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :D
És ígérem, hogy átgondolom mielőtt döntök. :)
Valójában ha elvégzed az egyetemet angol/matek/orosz szakon, akkor még nem taníthatsz. Mindenféle pszichológia meg pedagógia meg tanításmódszertan kell még hozzá.
Ne haragudj, de nem értem a válaszod. Egyértelmű, hogy tanárszakról van szó, ami kétszakos és osztatlan, teljesen indokolatlan volt ez a hozzászólás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!