Általános, vagy inkább középiskolai tanárnak tanuljak?
Attól függ hogy melyik korosztályhoz értesz. A kis tiniknek meg a nagy tiniknek mások a nyűgjeik, máshogy kell velük bánni.
Van már tapasztalatod tanítással, gyerekekkel? A legfontosabb, hogy abból indulj ki hogy tudsz bánni egyszerre 25-30 gyerekkel.
Saját tapasztalat: tanár szakot végeztem, a tárgyaimat mindig is szerettem és tudtam is. 1 év tanítás után hagytam az egészet, mert akkor derült ki számomra, hogy nem tudok kézben tartani 20-25 gyereket, és állandóan kínlódtam. (a gyakorlótanítások semmit sem értek)
Egyébként a középiskolai tanítás talán kevésbé macerás, mert ott már nem kell minden lépésüket figyelni, ebédeltetni, stb.
szerintem menj inkább középiskolai tanárnak
az véleményem szerint kevésbé stresszes
Én középiskolai tanárnak mennék ha mennék- ( persze gimnáiumba vagy valami jó hírű szakközépbe)
Szerintem a tinédzserekkel sokkal jobban el lehet lenni mint a kisebbekkel véleményem szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!