Amikor dogát vagy tz-t írunk és puskázok és észreveszi az egyik gyerek akkor szól a tanárnak. Most mit csináljak?
Mondjuk az ilyen kis árulkodós köcsögöket én sem bírom, nem tudom neki attól miért lesz jobb, ha téged lebuktat. Viszont ezzel nem tudsz mit kezdeni, te vagy az, aki megszegi a szabályt, ezt tényleg úgy tudod csak kivédeni, ha nem puskázol.
Amúgy meg anyádat pontozgasd, ha csak olyan válasz felel meg, ami neked tetszik.
Tanulj!!!
Na gyere mutasd ki a kemény!;)
Én pofán verném azt a bunkót aki beköpött!
Micsoda paraszt
Nálunk is volt egy ilyen csaj, a kis piszok óra utána ment oda a tanárokhoz, és beköpött bárkit. Nem azért, mert ő tanult, hanem mert nem tanult és ahhoz is lusta volt, hogy puskát írjon.
A sors fintora, hogy érettségin megbukott, pedig ahhoz azért művészet kell. :D
Sok mindent nem tudsz csinálni, előbb-utóbb ő is kap egy pofont az élettől.
Énmeg felpontoztam mindenkit... nah tessék...
Egyébként meg mit érsz el azzal, ha puskázol? 5 percig se "tudod" az anyagot, érettségin úgy meghúznak, hogy öröm lesz nézni, és mehetsz a híd alá... Hülyék nem kellenek sehová...
Pontozz le... nagyon tud érdekelni...
én is rohadtul utáltam a csalókat mindig is, nem fair dolog, azt meg nehezen viselem. Beköpni nem köptelek volna be, mert annyi fáradtságot nem értél volna, de meg lett volna a véleményem rólad. Szóval nem tudlak sajnálni.
Tanulj. Mást úgyse tehetsz.
Akkor írok...
Kaptam egy e-mailt (gondolom a kérdezőtől), amiben majomnak nevezett, és leírta, hogy ennyit érek, megfog bukni egyetemen, mert egyszer puskázott...
Megkérhetlek, hogy értelmezd a következő mondatot?
"Amikor dogát vagy tz-t írunk és puskázok és észreveszi az egyik gyerek akkor szól a tanárnak."
Én ebből azt vettem le, hogy Amikor csak dogát írsz, akkor puskázol, ugyanis SEHOVA nem írtad, hogy ez egyszer fordult elő... Az ilyen félreértések miatt, ami a TE hibád, kedves kérdező, én vagyok a majom...
Én is puskáztam... egyszer... németből, szódogánál... Meg is lett az eredménye, nem tudom az igék 4 alakját... Igaz, hogy az a dolgozat 5-ös lett, de most, szinte megszólalni se tudok németül...
Csak segíteni akartunk, de bocsi, ha zokon vetted. Nem akarlak sértegetni, nem ismerlek, nincs hozzá jogom... De mégis, egy kicsit nézz magadba ;) Ha nagy a rumli, rakj rendet :D
Tegnapi 22:19-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!