Miért írja mindenki azt egy kérdés, alá: Oldd meg a házid magadtól hü*ye gyerek stb. Mikor ez házifeladat topic?
Azért ez így nem igaz.
Rengetegszer segítettem már házi feladat kérdésekben, ha láttam, hogy a kérdező próbálkozott, csak vmit nem ért, vagy vhol elakadt.
De rengetegszer oltottam már le kis hülyéket azért, mert arra nem voltak képesek, hogy beírják google-be a feladatot.
A kérdések 70%-át nem azért teszik fel, mert nem értenek vmit, vagy elakadtak.
Hanem azért, mert sokkal egyszerűbb felrakni gyakorira, elmenni szórakozni, aztán este lemásolni azt, amit vki megoldott.
Ha vki elakadt vhol, akkor írja le, hogy meddig jutott el, vagy hogy mit nem ért.
De mikor csak idecsesznek 10 feladatot, hogy "LÉCCI OLDAL MEG, SÜRGŐS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", az iszonyatosan fel tud idegesíteni.
Egyébként néha azzal többet segít az ember, ha nem teszi a segge alá a megoldást. Azzal tanul vmit, ha utánanéz. Ha vki megoldja helyette, azzal mégis mire megy?
És szted eljutottál volna az orvosiig, ha minden szart másokkal csináltattál volna meg?
A mai diákok egyszerűen smemit nem csinálnak. Azért ilyen sík hülye a 80%-uk. Miért is tanulnának, meg dolgoznának, ha van, aki megcsinálja helyettük?
"Szerintem ez ostobaság. Az oldal azért van, hogy feltedd a kérdésed ha van házifeladatod, lényegtelen, hogy nem csinálod meg, mert most fáradt vagy, vagy nem érsz rá!"
Nincs olyan, hogy valaki nem ér rá a saját kötelezettségeire. A diáknak a házi feladat a kötelezettsége, a szórakozás csak pihenés. Ha nincs ideje házit csinálni, viselje a következményeket. Persze kivétel, ha mondjuk azért nem ér rá, mert ő most, főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!