Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Amikor dogát vagy tz-t írunk...

Amikor dogát vagy tz-t írunk és puskázok és észreveszi az egyik gyerek akkor szól a tanárnak. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
!!!LÉGYszíves a kérdésre válaszoljatok, aki azt írja hogy tanulj azt lepontozom!...
2010. szept. 4. 20:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%

Örülj, hogy úgy gondoltuk, érsz annyit, hogy a válaszunkkal tanácsot adjunk... Ilyen hozzáállásod van minden dologhoz? Ne is csodálkozz, hogy beköp az egyik gyerek...

Mégis mit vártál, mit mondunk? Verd agyon a gyereket? Beszélj a gyerekkel? A gyereknek mondd, hogy ne szóljon a tanárnak, neki mondd, hogy "véletlenül" nem tanultál!!! Magadnak sem ismered be, hogy a saját hibádból nem tudtál tanulni, mert kifogásként említed, hogy "véletlenül"... ilyen nincs! Olyan van, hogy "nincs matekházi, elfelejtettem, nem tanultam verset, mert elfelejtettem, stb". Tz-re, zh-ra akkor nem tanul az ember, ha: direkt nem tanul, de tudja hogy lesz, másra tanul (beáldozza az egyiket a másikért) vagy egészségügyi, családi probléma miatt. Véletlenül tz-re, zh-ra nem tanulás nem létezik, csak kifogásként. Nálad úgy néz ki, kifogás van, hogy legyen ürügyed puskázni.

Andersen féle mese válaszban nem érdekel, ha más miatt puskáztál volna, akkor legalább dióhéjban leírtad volna, hogy családi okok miatt/egészségügyi okok miatt vagy barátommal/barátnőmmel voltam inkább, de semmi, ehelyett "véletlenül elfelejtettem". Nyilvánvaló, hogy valami más fontosabb volt helyette.

Ha gyerek köp be, nagyon mást nem tudsz csinálni, lehetőségek vannak: megvered, megfenyegeted, bosszút állsz. Csupa "jó" dolog. De szerintem hozzád illik, úgyhogy ezt a hármat csináld egymás után, ha ettől a lelkednek könnyebb lesz.... De jusson eszedbe, hogy mindez amiatt, mert "véletlenül"...

2010. szept. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!