Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Létezhet olyan ember, aki pl...

Létezhet olyan ember, aki pl egy matematika emelt szintű érettségit 100%-os ra megirja?

Figyelt kérdés
Én pl nagyon szeretem a matekot , mindig is 5 voltam belőle , és sajnos a közép érettségim csak 3-ra sikerült, bár tervembe van , hogy inkább teszek egy emelt szintűt minél jobbra megirva. De én már sok éven keresztül nézegettem pl az emelt szintű matek feladatlapokat , és volt olyan sok benne , amit a matek tanárom se tudta megoldani. Igy ezért kérdezem, hogy létezhet e olyan matematikus ember , aki pl az emelt szintű érettségit 100%-os ra megirna? ( én ugy gondolom nem ,mivel aki kifolgozta ezeket az érettségi példákat , az nem 1 ember volt , és aki hozzá a megoldo kulcsokat. Az több ember együtt véve, ami azt jelenti , hogy kb 5-6 ember le ül, és kidolgozza a feladatokat és hozzá a megoldást. De egyetlen egy ember akár milyen matematikus is , lehetetlen , hogy bármilyen emelt szintű érettségit megoldjon 100%-osan. Nektek mi a véleményetek?
2017. dec. 4. 22:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, mikor azt mondod, hogy 11.-es anyag, az emberek azt hallják, hogy a logikus gondolkodásnak, az absztrakciónak és az ismereteid összekötésének az a szintje, amit 11.-ben megszokott elérni (azoknak, akik nem maradnak le matekból). Te nem erre gondolsz, te arra gondolsz, hogy olyan tényanyag bebiflázása, ami a 11.-es tanmenetben szerepel. Ne mondj ilyeneket, mert azt gondolják majd rólad, hogy direkt hazudsz, nem csak buta vagy, és mérgesek lesznek rád.
2017. dec. 5. 12:26
 22/28 A kérdező kommentje:
Te nagyon fogyatékos lehetsz ember :DD , sztem te még matek könyvet se láttál életedbe. :DD
2017. dec. 5. 20:33
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Az értelmi szinted azért elég sokat elárul rólad.
2017. dec. 5. 21:57
 24/28 anonim ***** válasza:
47%
Na de akkor válaszoljunk a kérdésre is: Létezik ilyen ember, de ezt Te se nem tudod, se nem kell elképzelned.
2017. dec. 5. 21:59
 25/28 anonim ***** válasza:
47%
Nekem 99% lett, mert az egyik feladatnál elfelejtettem odaírni, hogy ellenőriztem a megoldást. Az emelt matek érettségi a legcsekélyebb kihívást sem jelent az évfolyamok kb top 50 diákjának, nemhogy egy végzett matematikusnak.
2017. dec. 5. 23:10
 26/28 A kérdező kommentje:
Fel teszem neked az eddigi összes vagyonomat , hogy neked 99%-os lett volna! Én azt biztos , hogy írok neked olyan példát, amiben azt se fogod tudni, hogymi a .......-van.
2017. dec. 8. 21:05
 27/28 anonim ***** válasza:
47%
Biztos vagyok benne, hogy tudsz ilyen példát írni, például a Schweitzer feladatokhoz általában hozzá sem tudok szagolni. Ellenben abban biztos lehetsz, hogy nem adtak még föl olyan feladatot érettségin, amit ne tudnék megoldani.
2017. dec. 9. 16:32
 28/28 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező téged ki engedett internet közelbe?
2017. dec. 9. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!