Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Létezhet olyan ember, aki pl...

Létezhet olyan ember, aki pl egy matematika emelt szintű érettségit 100%-os ra megirja?

Figyelt kérdés
Én pl nagyon szeretem a matekot , mindig is 5 voltam belőle , és sajnos a közép érettségim csak 3-ra sikerült, bár tervembe van , hogy inkább teszek egy emelt szintűt minél jobbra megirva. De én már sok éven keresztül nézegettem pl az emelt szintű matek feladatlapokat , és volt olyan sok benne , amit a matek tanárom se tudta megoldani. Igy ezért kérdezem, hogy létezhet e olyan matematikus ember , aki pl az emelt szintű érettségit 100%-os ra megirna? ( én ugy gondolom nem ,mivel aki kifolgozta ezeket az érettségi példákat , az nem 1 ember volt , és aki hozzá a megoldo kulcsokat. Az több ember együtt véve, ami azt jelenti , hogy kb 5-6 ember le ül, és kidolgozza a feladatokat és hozzá a megoldást. De egyetlen egy ember akár milyen matematikus is , lehetetlen , hogy bármilyen emelt szintű érettségit megoldjon 100%-osan. Nektek mi a véleményetek?
2017. dec. 4. 22:11
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
100%

Simán, szerintem diák is van aki tökéletesre írja meg.

Az hogy egy adott suliban jó vagy valamiből semmit se jelent. (az hogy a matektanárod nem tudja megoldani az meg az ő szégyene)

Én is tök jó voltam matekből, aztán egy megyei matekversenye elküldtek ahol 50%-ot se írtam meg.(infóból voltam megyei második, országoson meg csak néztem ki a fejemből) Pedig mindig jeles voltam, előtte is meg utána is.

2017. dec. 4. 22:17
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Két ilyen ismerősöm is van, aki 100%-os emelt matekot csinált, szóval igen, van ilyen.

Az első hozzászólóhoz csatlakozva: ha a tanárod nem tudja megoldani azokat a feladatokat, akkor szégyellje magát. Nagyon.

2017. dec. 4. 22:34
 3/28 anonim ***** válasza:
64%
felnőtt emberként, diplomával már csak legyint az ember az érettségi színvonalára
2017. dec. 4. 22:43
 4/28 A kérdező kommentje:
Hát azért tegyük hozzá az emelt szint az nehéz nagyon, és a matekba meg főleg ott nincsenek tételek, ott bármi benne lehet , amit bele raknak.
2017. dec. 4. 22:49
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
pontosan ugyan olyan jellegű követelmény van az emelt matekra is mint bármilyen másik tárgyra
2017. dec. 4. 23:02
 6/28 anonim ***** válasza:
19%

Kicsit sok bullshitet tolsz, úgy érzem.

3-as matek középpel amúgy sem hiszen, hogy lenne bármi rálátásod az emelt matekra.

2017. dec. 4. 23:19
 7/28 anonim ***** válasza:
57%
Hogy ne csak racionális érvek meg valakinek az ismerősei álljanak itt, konkrét példaként én is megoldom hibátlanra bármelyik szabad órámban.
2017. dec. 5. 00:02
 8/28 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom akik összeállítják, csak meg tudják oldani
2017. dec. 5. 00:11
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egyébként a siker nagy ellensége az irreális célok kitűzése

úgy gondolom, hogy esetedben egy 80-85%os középszintű is egy jó eredmény kezdetben, amit hamar elérhetsz (2-3 hónap)

ha már stabilan megvan, akkor érdemes az emelt szinttel szemezgetni.

De persze a lényeg az nem az érettségi pontszámban van, bár alapvetően egy tök jó összesítésnek gondolom a 100%-os emeltszinthez jobb esélyekkel futsz neki, hogyha meg is érted az egyes anyagrészeket, és nem csak mintafeladatokat magolsz.

2017. dec. 5. 00:17
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
Simán létezhet, nálunk matek szakon az emelt érettségik átlaga 90 pár százalék, és bár nem tudok konkrét információkat, de biztos volt már közte 100%-os... Téged pedig sajnállak, ilyen matektanár mellett nem csodálom, hogy a közép is 3-as lett. :/ Mindenesetre kitartást :)
2017. dec. 5. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!