1,85-ös átlagom van. Jogos, hogy meg akarnak buktatni? Linkelnétek valami osztályozási szabályt?
Figyelt kérdés
A matektanár...
elöre is köszi
2010. máj. 31. 22:01
1/8 anonim válasza:
Nálunk úgy van hogy 1,70valamennyitől (azt hiszem 1,72) kötelező megadni a kettest. Nem tudom hogy ez máshol hogy van.
2/8 anonim válasza:
Tegyük fel egész évben nem csináltál semmit, vagyis egyeseket szereztél, és az év végén megerőltetted magad, szereztél néhány ötöst, akkor jogos.
Nálunk is így van. A tanár csak akkor adja meg a kettest, ha legalább valami minimális éves munka van.
Remélem csak szóban fenyegetett téged. Egyébként a jogszabály szerint 1,6 fölött a tanár köteles megadni a jobbik jegyet. De ezt szinte senki se tartja be.
3/8 anonim válasza:
Attól is függ miből áll össze ez az átlag. Ha a témazárókra kaptál egyest a röpdogákra meg kettes-hármasokat akkor megmagyarázható. Az előbbiek jóval többet számítanak.
4/8 anonim válasza:
Nálunk csak 2 egésztől adja meg a kettest, szóval akár jogos is lehet, igazából ez a tanáron múlik, pl tavaly végeztem, félévkor magyarból 3,2-re álltam 4-est kaptam, matekból meg 3,1-re kettest:D
5/8 anonim válasza:
1,85-tel nem buktathat meg. Már ha tényleg annyi az átlagod. TZ-ket duplán számolod, ugye?
6/8 anonim válasza:
Emberek. A tanár az aki felméri a félévi teljesítményed, ha úgy tartja kedve, vagy úgy látja, akkor bármivel megbuktathat. Ha nem tetszik menjél ombucmanhoz.
7/8 anonim válasza:
Tanulni kéne évközben,nem lázongani.. nem hiszem el,hogy középiskolában egy erős kettes szintet nem lehet matekból hozni,ha valaki megerőlteti magát..ez egy vicc
8/8 anonim válasza:
Én olyan suliba jártam ahol a 2.00 volt csak 2es ha 1.99 volt az átlagod akkor se kaptad meg a kettest! Szerintem nem nehéz össze szedni a 2est ha egész évbe rendesen tanulsz!Jó néha néha nekem is becsuszott egy rossz jegy de, soha nem voltak ilyen gondjaim az érettségim 4es lett a szakmunkásvizsgám peddig szín 5ös és bármily hihetetlen nekem is voltak 1eseim és én is lógtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!