Hogyan dönthetnék?
Gyógypedagógia szakon tanulok. Már csak a szakdolgozat tárgyam és a féléves gyakorlatom van hátra - teljesítésükhöz a következő félév áll rendelkezésre.
A kérdésem a féléves gyakorlathoz kötődik.
Túlcsúszó hallgató vagyok, gyakorlati képzésem emiatt sem volt folyamatos. Két út között hezitálok:
1.) Nappali szakon a féléves gyakorlat elvégzése, mely összesen 240 órából áll, közoktatásin és rehabilitációs gyakorlaton is 30 hospitálás, 30 otthoni felkészülés és 60 óra tanítás, ez 120 óra, a két gyakorlattípussal 240 óra. - ezt már próbáltam egyszer ősszel, de sajnos kifutottam az időből, és most itt lesz a szakdolgozat tárgy is.
2.) Levelező szakon 90 óra közoktatási és 90 óra rehabilitációs gyakorlat - ebben az esetben attól tartok, hogy nem lenne elegendő az óraszám ahhoz, hogy visszarázódjak a tanítás ritmusába. Ebben az esetben viszont a tandíjra vonatkozó kedvezmény nem járna.
Mi alapján dönthetnék? Kitől kérhetnék tanácsot? Szeretnék helyesen dönteni.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!