Hogy vegyem rá magam a tanulásra?
Idén emelt szintű érettségit tettem történelemből. Mindig ötös voltam belőle illetve "valamennyire" érdekel is.
Az írásbelit azonban sikerült totálisan elrontanom szóval már teljesen lényegtelen hogy hányas lesz (szerencsére egy másik tantárgyat viszont jól megírtam szóval így is megvannak a pontjaim).
Nos, a kialakult helyzet miatt így már nem igazán tudom rávenni magam a töri tételek tanulására mert már valahogy nem is érdekel az egész.
Szóval az lenne a kérdésem hogy nektek van valami tanulási módszeretek amit javasolnátok nekem is?
Illetve hogy 60 pontból 6-10-15-öt megszerezni mennyire könnyű az emelt töri szóbelin? Ott azért nem szokás meghúzni a diákokat ugye?
Tényleg nem izgat már ez a töri érettségi csak legyek túl rajta hogy a középszintűekre koncentrálhassak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!