Szerintetek be kerülök magyar szakra?
"A helyesírásom szerintem nem rossz"
A második válaszoló vagyok, és én tényleg nem bántani akarlak, de igen, az. Nagyon rossz. Tisztában vagyok vele, hogy ha valakinek alapból nincs hozzá készsége, az csak vért izzadva tudja megtanulni, de azért ha magyart akarsz tanítani, igenis tudnod kell nagyon minimális helyesírási hibával írni. Hiába kapod fel a vizet, a 315 pont nagyon kevés, és talán te is jobban jártál volna, ha elkezdesz szakmát tanulni, azzal sokkal könnyebb elhelyezkedni, mint egy bölcsészdiplomával. Elég ha csak a saját sulimból indulok ki. 12 osztályra van 5 magyartanár. Minek? De ez csak jótanács, nem kell megfogadni. A helyesírást viszont mindenképp gyakorold!
Ez az utolsó egy idióta, de komolyan. :DDDD
Hányszor írja le, hogy nem tanítani akar??? Annyira osztogatod az észt (ami nincs), hogy inkább tanulnál meg olvasni!
Amúgy már válaszoltam a kérdésedre, de most hirtelen nem tudom hanyadik voltam, nem néztem meg.
Mindenesetre maradj mindig ilyen, és ha vannak céljaid, álmaid, SEMMI és SENKI ne tántorítson el! Ne hallgass a rosszindulatú emberekre, ők irigykednek, hogy tudod mit akarsz az életben, azoknak meg valószínűleg fogalmuk sincs!
Kitartás!!! :-)
[Nyugudtan pontozzatok csak le, az előző válaszom úgyis le lett, annyira nem számít, hogy csak na. :-D]
Én csak egy valamit nem értek. Rá is kérdeztem, de nem kaptam választ, hátha most:D
Szóval ha grafikusként dolgozik,gondolom jó benne:)
Mellette pszichológus akar lenni, de ahhoz nincs elég pontja és pénze. Helyette elmegy magyar szakra. Ez addig oké, de miért? Mert azt írta, tanítani nem szeretne. De magyar szakkal mit fog csinálni?
Most van egy biztos munkája, és feladja egy tök bizonytalan dolog miatt? Vagy a munka mellett csinálná a sulit?
Szóval oké, hogy van álma, ez tökjó dolog, hogy küzd érte. Szinte minden képességet lehet fejleszteni, ha az ember komolyan veszi. De ezek szerint neki mégsem a magyar az álma....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!