Szegedre jelentkeztem állami és költség térítéses formára is. Tavaly érettségiztem idén pedig nyelv vizsgáztam. 315 pontom van nyelvvizsgával és emelt magyarral együtt. Tavaly 200 volt a költségtérítésesen a ponthatár. Államilag finanszírozottra tuti nem kerülök be, de a költségtérítésesre még van esélyem szerintetek?
Van, de a helyesírásodon rengeteget kellene még javítanod!
2010. máj. 25. 14:19
3/40 anonim válasza:
Úristen! Bekerülök és nyelvvizsga. Mindkettő egyben.
Minek mész te magyar szakra?
2010. máj. 25. 14:21
4/40 anonim válasza:
Durva, hogy olyan ember akar magyar szakra menni, aki nem tud helyesen írni. Nem szoktam amúgy belekötni a helyesírási hibákba, de ez nekem már kicsit abszurd. Arról nem is beszélve, hogy emelt szintű érettségivel és nyelvvizsgával együtt 315 pontot sikerült összegyűjtened... ez iszonyatosan kevés. De a legdurvább az egészben, hogy költségesre még így is be fogsz kerülni nagy valószínűséggel...
Éljen a magyar oktatás.
(Sajnálom, tudom, hogy bunkó voltam)
2010. máj. 25. 14:23
5/40 anonim válasza:
Miért kell mindenkit lehurrogni a helyesírása miatt? Attól, hogy ide nem jól írja le, még nem biztos, hogy nem tud helyesen írni! Minek megy magyar szakra... és Te minek írsz ide? A kérdésére válaszolj vagy nem kell beírni! Idióta! -.-"
Kérdezőnek, szerintem tuti felvesznek, pláne, ha költségtérítésesre adtad be! Sok sikert!
2010. máj. 25. 14:25
6/40 anonim válasza:
Miért kell lehurrogni? Talán azért, mert kicsit röhejes, nem? Ez kb olyan, mint ha vki úgy akarna matek szakra menni, hogy nem tud számolni.
2010. máj. 25. 14:28
7/40 anonim válasza:
Engem is idegesít,hogy mindenkit lehurrognak a helyesírása miatt,mikor épp semmi köze a kérdéshez,de akinek ilyen helyesírása van,az minek akar magyar szakra menni,de komolyan?!Ez nagyon durva basszus :S:S Nagyon alapvető szavakat nem tudsz helyesen leírni...
2010. máj. 25. 14:28
8/40 anonim válasza:
kedves, ugye nem akarsz később magyart tanítani? csak mert van pár ismerősöm- egy osztályba jártak egy gyengébb gimnáziumban!!!!- és egyik sem tud normálisan, helyesen írni. nem tudják mikor kerül egybe az igekötő és az ige, nem tudják a szóról megállapítani, h összetett -e, a vessző használatával és azzal, hogy a tulajdonneveket és a mondat kezdőszavát írjuk nagy betűkkel... gondold ezt át. és nagyon kiváncsi volnék arra is, hogy a magyarod hány százalék lett...
2010. máj. 25. 14:44
9/40 anonim válasza:
...attól, hogy ide nem jól írja le, még nem biztos, hogy nem tud helyesen írni...
hmm...
2010. máj. 25. 14:44
10/40 A kérdező kommentje:
Mindenkitől szeretnék elnézést kérni a rettenetes helyesírásomért. Bízok benne, hogy az egyetemen szorul valamennyi kis tudás, a szegény hülye agyamba. Mellékesen lehet, hogy szerintetek nem kéne egyetemre mennem, mert debil vagyok két szó elírása miatt, de szerintem, ti meg ne menjetek emberek közé ilyen kellemetlen személyiséggel, már csak mások érdekében sem. Köszönöm azoknak a válaszait, akik a kérdésemre feleltek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!