Pótvizsga vélemények? Többi lent
Figyelt kérdés
Szerintetek van esélyem átmenni?Igazából angolról lenne szó,a tanár alapból utált,a dolgozatokra csak 50Százaléltól adta meg a kettest,minden dolgozatom40százalék fölött volt néhány elérte az 50t de kevés. Sőt témazáró 4esem is volt,na de lényeg a lényeg megbuktam.Tanulgattam valamennyit (kb 3hete napi 2-3óra,ritkán kimaradt,igazából rühellem az angolt emiatt)na de szerintetek van esélyem átmenni a pótvizsgán?a pv-n nem a szaktanárom fog vizsgáztatni,előre is kõszi a válaszokat 😊 15/L, 9.osztály2017. aug. 21. 21:23
1/8 anonim válasza:
Ahelyett, hogy tanulnál, itt kérdezősködsz kislányom, ülj le, 1-es!
Piri Bácsi
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem kérdeztem😊
2017. aug. 21. 21:27
3/8 cathilina válasza:
A kérdésedből nem igazán derül ki, hogy tudsz-e angolul. Tudod a szavakat, amiket idén tanultatok? A nyelvtant? Az óraihoz hasonló feladatok hogy mennek?
Témán kívül: te jó ég, tanulj meg gépelni!
4/8 anonim válasza:
Esély mindig van, bár így hogy nem sokat tanultál eléggé kevés.
5/8 anonim válasza:
Ennél azért jobban fel kellet volna készülnöd, így eléggé határon mozogsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira rossz,igazából ha pl. Egy videót nézek azt simán megértem,a válaszolás a nehezebb.
2017. aug. 21. 21:52
7/8 anonim válasza:
múlt-jelen-jövőt tudod nem?És azoknak a fokozásait!Csak válaszolni kell a kérdésekre!Én tavaly 10-es anyagból pótvizsgáztam,és kb el kellett mondanom egy szituációt!És már mehettem is ki!42 nap tanulás után 5 perc alatt lezavarta a tanár az egészet!(hogy b*szodjon meg!)Mindig beparáztatnak aztán ló*aszt nem kérdeznek!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat😊akit érdekelne, sikerült
2017. aug. 25. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!