Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját, díszes mézeskalács évfordulós ajándéknak. Vélemények?
A volegenyemmel vasarnap unnepeljuk az evfordulonkat, es szeretne ha vegre sutnek neki (eddig nem volt jo a sutonk). Szeretnem meglepni vegre egy kis sutemennyel. Egy nagy díszes mezeskalacs szivre gondoltam, tudjatok amit pl a vásáron lathattok, vagy a búcsús tükrös szivek, csak az enyemen nem lesz. Szerintem kulonleges ajandek lenne.
Mit szolnatok ha ezt kapnatok ajandekba a menyasszonyotoktol? :)
"Mit szolnatok ha ezt kapnatok ajandekba a menyasszonyotoktol? :)"
Itt nem az a kérdés, hogy mi itt ismeretlenül mit szólunk ehhez, mert lehet, hogy van aki díjazza ezt, viszont olyan is lehet, akinek ez nem tetszik.
Itt az a lényeg, hogy a párodnak tetszen. Ismered őt nem? Tehát tudnod kéne, hogy ennek örülne-e vagy sem.
Orulne neki, szereti az ilyen eredeti otleteket, foleg ha en keszitem :)
De kivancsi vagyok a tobbseg mit szolna egy ilyenhez :)
Mindenesetre koszonom a valaszod :)
Ha a barátod szereti az ilyesmit, esetleg kiskorából kedves emléknek tartja ezt a vásáros kalácsot, akkor biztosan örülni fog neki.
De egy átlag férfi nem igazán értékelné az ilyesmit.
Neked kell tudni, hogy ő igen, vagy nem.
Én nem örülnék neki. A fejéhez vágnám és ordibálnék veled. De nem velem jársz, hanem a barátoddal. Most akkor én találjam ki, hogy a barátod milyen jellem, minek örülne, hogyan viselkedik veled, szeret e egyáltalán??
Persze hogy örülne, hülye a kérdés...max megüt, ha mégse tetszett...
Neeem, csak velemenyeket kerdezek. O orulne neki, mondtam h sutok neki ha hazajon a munkabol par nap mulva, mar nagyon varja :)
Csak en a tobbiektol kerdeznem hogy ok orulnenek-e ilyen meglepetesnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!