Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hosszú, érdekes történet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú, érdekes történet, lovestory. Vélemények? 24/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történetem elég érdekes, próbálom rövidre fogni de nem nagyon lehet.

Szóval 2 évvel ezelőtt megismertem egy fiút akivel kölcsönösen rajongtunk egymásért (szó szerint) nagy volt a szerelem, úgy éreztem

megtaláltam a másik felem. De az élet ,, közbeszólt" elkerült másik városba egyetemre és csak hétvégén találkoztunk, és pár hónap után már nem nagyon foglalkozott velem, azt mondta elmúltak az érzelmei felém igy hát szét mentünk. Én a padlóra kerültem rendesen, Ő könnyen viselte igazából,nem beszéltünk utánna, ha valahol összefuttunk köszöntünk egymásnak és ennyi ( ez ritka volt). Az elmúlt másfél évben részemről az érzelmek nem változtak, minden nap vele kelek és fekszem, unokatesojával tartotam a kapcsolatot, de nem nagyon kérdeztem róla, hogy mi van vele. Utánnam majd egy évvel lett barátnője, darabokra törtem ( nem részletezném) fél évig a csajjal volt. Volt nekem is egy lazább kapcsolatom ez idő alatt, de ott komoly érzelmek nem voltak ( a srác átvert stb...) Most nyáron, véletlen összefutottunk és barátnőm engem kitett autóval egy helyen Őt meg felvette és kiderült hogy beteg ( eü dolgozó vagyok, pont olyan betegsége volt ami az én szakterületem) és barátnőm tanácsolta neki, hogy irjon nekem biztos segitek. Ez igy is lett, irt de akkor még megvolt a barátnője majd 3 hét múlva szét mentek pont napra pontosan szinte mikor Én is pontot tettem a ,, kapcsolatom" végére. Beszéltünk párszor, aztán eltelt 1 hónap és összefutotunk a kórházban majd írt egy üzenetet ( eredeti göndör hajam van, ő nem látott még kiengedett hajjal mert mikor együtt voltunk nem szerettem még meg a hajam) hogy nagyon szép a hajam. A kórházban beszéltünk pár szót, kedves volt, figyelmes pont mint amilyennek megismertem ( nem sorolnám). Segitettem neki sok mindenben,majd irkált nekem utána ugyanugy...volt hogy 1-2 hétig nem irt azért, de augusztus vége óta minden héten 2-3 alkalommal ir. ( aug végén találkoztunk a kórház után egy eseményen, ahol eléggé jelét adta annak hogy nem vagyok közömbös számára, szept elején voltam nála, megszerelte a bicajom, de ott is sorra bénázott :D ) Egyetemet váltott másik városban, több mint 1 hónapja nem találkztunk, de telefonon és neten beszélünk azóta is. Mostanában elkezdett flörtölni velem, de Én közömbösséget "mutattam,, felé. Napokban megbeszéltük, hogy találkozunk mert szünetje van, kitalálta hogy filmezzünk nála ( igen, gondoltam hogy mást is szeretne különben nem ezt találta volna ki megirta hogy az a célja. )Tisztáztam vele, hogy "nem kérem a felkérést a keringőre,, ( nem akarom hogy azthiggye csettint és ott vagyok, pláne erre a célre, amúgy is tudja, hogy nem vagyok könnyen kapható nő) ezek után bocsánatot kért, hogy ne haragudjak rá, szó szót követett majd abban maradtunk hogy most hétvégén mégis találkozunk.

Szerintetek? :/

2015. okt. 28. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem hagyni fogod magad kihasználni. Rég látott, megtetszett neki a gondolat, hogy még párszor megdug, ki is mondta, te meg elfogadtad. Szerinted?

Érdekes? Nem érdekes, általános történet egy fiatal nőről, aki képtelen lezárni valamit, és évekig kapaszkodik abba, hogy "mi lenne, ha", aztán rájön, hogy semmi.

N31

2015. okt. 28. 17:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem fogadtam el! Meg is mondtam neki, hogy akkor inkább hagyjuk az egész találkozót, ezek után kért bocsánatot és beszéltük meg, hogy mégis összefutunk( de nem arra a célra)! Nem hagyom magam kihasználni mert az én részemről érzelmek vannak és nem fogom saját magamnak szart csinálni, boccs a kifejezésért :) ( magam előtt van, hogy milyen állapotban voltam amikor szét mentünk, mégegyszer nem kérek belőle!)
2015. okt. 28. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor miért találkozol vele? Mert ő azért, hogy mert élőben meggyőzőbb. Nyilvánvalóan nem gondolkodik komolyban, ha továbbra is messze éltek egymástól és szexet ajánlott fel. Azért mert egyszer nemet mondtál írásban nem lett minden más.
2015. okt. 28. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
-hogy
2015. okt. 28. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Segíteni tudtál a betegségén? Lehet, hogy azért kapaszkodik, mert kevés a barátja, benned megbízik, de nem szerelmes. Ne add neki oda magad, legyen tartásod.

Ha annak idején igazán szeretett volna, nem felejtett volna el ilyen könnyen. Ha megbánta volna, újrakezdést akarna és bocsánatot kért volna-de nem tette. Ha felépült kezdj mással új életet, tiszta lappal és felejtsd el. 2 év nem olyan hosszú idő, könnyebben emészthető, mint egy 5-10 éves kapcsolat. Fiatal vagy még, előtted az élet.

2015. okt. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!