Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Ti hogyan döntenétek a helyemben?
érdekes történet :/ (bővebben lennt)
Nehéz helyzet.
Neked kell érezned
KIbírod ha szakítasz a mostani barátoddal, és nem jön össze a másik sráccal?
Vagy kibírod, hogy az elkövetkezendőkbe hűséges légy, de akkor lekell építened a nagy szerelmed... de nem is szerelem ez, ha 4éve nem találkoztatok, csak álomkép.
Szerintem hozd helyre a mostani kapcsolatod..
Aztán ha a másik srác annyira hiányzik, meg érzed tényleg hogy vele lenne jobb, akkor tiszteségesebb lenne a barátoddal szemben is a szakítás, de most, egy kalandért, most még ne szakíts, szerintem, sok sikert
2013. júl. 20. 21:02
A fiú, akibe 5 éve szerelmes vagy, elég nagy skalpvadásznak tűnik. Nem bántani akarom, de sok ilyen fickó rohangál a világban, én is ismerek egy-kettőt. Izgalmasnak tűnhet, mert régi szerelem, újra lángra lobban, stb., de vigyázz vele, mert lehet, hogy csak azt szeretné, hogy a férfiasságának hízelegj azzal, hogy kirakod a jelenlegi barátodat - és mi van, ha ezután nem is kellenél neki? Megvan az újabb skalp, és lelép, te pedig két szék közt maradsz, egyedül. Nem akarok rossz tanácsot adni, csak vázoltam, hogy számomra milyennek tűnik ez a "másik srác". A barátod meg nagyon szerethet, de ismerem azt, amit érzel; ezután nálunk az elhidegülés jött- legalábbis a részemről. Ő már idegesítően, nyálasan ragaszkodott, én pedig egyre csak löktem el. Remélem, jól döntesz. :)
2013. júl. 20. 21:21
3/7 A kérdező kommentje:
Igen ő is nagyon durván ragaszkodik.. és már kezd idegesíteni...A másik srác egy végtelenül hűséges és tényleg igazi álompasi(nem ez a hű de nagy nőcsábász,nem szereti az olyan lányokat aki csak a pénze miatt van vele jóba, mivel elég nagy hírneve van mert hogy a zene elég jól jövedelmez, ami számomra lényegtelen)és mindig mondja, hogy ilyen lányt szeretne aki szeret megdolgozni a pénzéért és nem csak azért akar összejönni egy sráccal mert neki van..
Reméljük nincs egy harmadik akiért tíz éve vagy oda!
2013. júl. 20. 21:45
5/7 A kérdező kommentje:
Nem értem most ezt miért kellett.. de ez is a te intelligenciádat mutatja...mint egy marék lepke.. Gratulálok hozzá szerencsétlen-.-
Kérdező, hány éves vagy 12?
Nagyon dedós az egész viselkedésetek.
"Mindig ígérgeti, hogy lehozza nekem a csillagokat meg ilyenek...És minél többet ír ilyet csökken az érdeklődésem a barátom iránt, aki annyira szeret, hogy képes lenne öngyilkosnak lenni miattam.."
Most komolyan, ez a szint? Nőj fel.
26F
2013. júl. 20. 23:50
Nem gondolod, hogy azzal kellett volna járnod akibe szerelmes vagy? :D
2013. júl. 20. 23:54
Kapcsolódó kérdések: