Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Ti hogyan döntenétek a helyemben? érdekes történet :/ (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác (3 hónapja vagyunk együtt)és van egy másik srác akibe 5 éve bele vagyok zúgva...Nem olyan régen egy buliban (barátom nem volt ott) egymásra találtunk a sráccal és elcsattant egy csók..Azóta mindig becézget minden nap a nap 24 órájában beszélünk nagyon jól elvagyunk meg minden.. Van aki azt mondja, hogy vigyázzak vele (nem tudom, hogy csak féltékenységből mondja-e).. Mindig ígérgeti, hogy lehozza nekem a csillagokat meg ilyenek...És minél többet ír ilyet csökken az érdeklődésem a barátom iránt, aki annyira szeret, hogy képes lenne öngyilkosnak lenni miattam..A minap megkérdezte a srác(amelyikbe rég bele vagyok zúgva), hogy mikor szakítok a barátommal.. A sráccal nem is találkoztam 4 éve csak most a bulin... nem tudom mit tegyek.. szakítsak a barátommal? Segítsetek épp ésszel dönteni. Ti mit tennétek?
2013. júl. 20. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzet.

Neked kell érezned

KIbírod ha szakítasz a mostani barátoddal, és nem jön össze a másik sráccal?

Vagy kibírod, hogy az elkövetkezendőkbe hűséges légy, de akkor lekell építened a nagy szerelmed... de nem is szerelem ez, ha 4éve nem találkoztatok, csak álomkép.

Szerintem hozd helyre a mostani kapcsolatod..

Aztán ha a másik srác annyira hiányzik, meg érzed tényleg hogy vele lenne jobb, akkor tiszteségesebb lenne a barátoddal szemben is a szakítás, de most, egy kalandért, most még ne szakíts, szerintem, sok sikert

2013. júl. 20. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
A fiú, akibe 5 éve szerelmes vagy, elég nagy skalpvadásznak tűnik. Nem bántani akarom, de sok ilyen fickó rohangál a világban, én is ismerek egy-kettőt. Izgalmasnak tűnhet, mert régi szerelem, újra lángra lobban, stb., de vigyázz vele, mert lehet, hogy csak azt szeretné, hogy a férfiasságának hízelegj azzal, hogy kirakod a jelenlegi barátodat - és mi van, ha ezután nem is kellenél neki? Megvan az újabb skalp, és lelép, te pedig két szék közt maradsz, egyedül. Nem akarok rossz tanácsot adni, csak vázoltam, hogy számomra milyennek tűnik ez a "másik srác". A barátod meg nagyon szerethet, de ismerem azt, amit érzel; ezután nálunk az elhidegülés jött- legalábbis a részemről. Ő már idegesítően, nyálasan ragaszkodott, én pedig egyre csak löktem el. Remélem, jól döntesz. :)
2013. júl. 20. 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen ő is nagyon durván ragaszkodik.. és már kezd idegesíteni...A másik srác egy végtelenül hűséges és tényleg igazi álompasi(nem ez a hű de nagy nőcsábász,nem szereti az olyan lányokat aki csak a pénze miatt van vele jóba, mivel elég nagy hírneve van mert hogy a zene elég jól jövedelmez, ami számomra lényegtelen)és mindig mondja, hogy ilyen lányt szeretne aki szeret megdolgozni a pénzéért és nem csak azért akar összejönni egy sráccal mert neki van..
2013. júl. 20. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Reméljük nincs egy harmadik akiért tíz éve vagy oda!
2013. júl. 20. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem értem most ezt miért kellett.. de ez is a te intelligenciádat mutatja...mint egy marék lepke.. Gratulálok hozzá szerencsétlen-.-
2013. júl. 20. 22:26
 6/7 kolosszus22 ***** válasza:

Kérdező, hány éves vagy 12?

Nagyon dedós az egész viselkedésetek.

"Mindig ígérgeti, hogy lehozza nekem a csillagokat meg ilyenek...És minél többet ír ilyet csökken az érdeklődésem a barátom iránt, aki annyira szeret, hogy képes lenne öngyilkosnak lenni miattam.."

Most komolyan, ez a szint? Nőj fel.

26F

2013. júl. 20. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy azzal kellett volna járnod akibe szerelmes vagy? :D
2013. júl. 20. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!